Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Politie vordert drie rijbewijzen in

Toegevoegd: 14-08-2011, 22.26 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde van drie personen het rijbewijs ingevorderd omdat zij dronken achter het stuur zaten.


Zaterdagavond rond 19.15 uur werd een 36-jarige automobilist uit Middelburg, aan de N61 in Hoek gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 3,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Zaterdagavond rond 19.30 uur is een 26-jarige automobilist uti Kieldrecht (B) aan de Stationsweg in Hulst gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de beginnend bestuurder ruim 4,3 maal teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van zaterdag op zondag is rond 00.40 uur een 23-jarige scooterrijder uit Vlissingen op de Nieuwendijk in zijn woonplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed. De scooter werd aan de kant gezet omdat er drie personen op zaten. Uit ademanalyse bleek dat de Vlissinger, beginnend bestuurder, ongeveer 7 maal teveel had gedronken.

Ook tegen deze man is proces-verbaal opgemaakt. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (15-8-2011 om 01:13)
Eigen schuld dikke bult en lekker nooit je rijbewijs meer terug! Ga maar lekker fietsen!
Cookie-instellingen beheren