Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli inzet Meliskerke

Toegevoegd: 15-08-2011, 15.34 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag ingezet in het Walcherse Meliskerke.


Rond 13.50 uur kwam via de huisarts aan de Rapenburgweg de melding dat er iemand dringend hulp nodig had. Een ambulance, de traumahelikopter en een motorambulance gingen ter plekke. De helikopter landde op een veld aan de Koekoeksweg.

De patient is uiteindelijk met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LinCo'H (17-8-2011 om 19:46)
@zorg-om-zorg, weet u welke behandelingen de trauma-arts/chirurg, die met de heli ter plaatse is geweest, bij het slachtoffer heeft uitgevoerd zodat de patient met de ambulance vervoerd kon worden? Hulde aan onze dokter voor de goede alarmering!
Zorg-om-zorg (16-8-2011 om 13:48)
Allereerst gelukkig dat de traumahelikopter achteraf niet nodig bleek, maar, hou me ten goede, er wordt nogal eens een trauma helikopter op geroepen waar een ambulance het ook af kon. Dat moet toch ook een flinke kostenpost zijn??
Cookie-instellingen beheren