Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 48 km

Minister Opstelten bezoekt Renesse

Toegevoegd: 16-08-2011, 14.48 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie, is vanmiddag in Renesse voor een werkbezoek.

Hij krijgt tijdens het werkbezoek veel informatie over de werkwijze van Politie Zeeland bij verschillende problematieken. Opstelten is nu in Renesse. Daar zal de aandacht gevestigd worden op de problematiek met betrekking tot jeugd en alcohol en de recreatie-overlast op Schouwen Duiveland.


Vanaf het politiebureau gaat de minister een ronde lopen door het dorp. Dat doet hij in het gezelschap van de korpschef van Politie Zeeland, mevrouw A.M. Demmers, de burgemeester van de gemeente Schouwen Duiveland, de heer G.C.G.M. Rabelink, de teamchef van Schouwen Duiveland, de heer J.C. Koppenhol, een hondengeleider van Politie Zeeland en de wijkagent van Schouwen Duiveland.

Omstreeks 16.00 uur is het werkbezoek ten einde en zal de minister Zeeland weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (16-8-2011 om 20:03)
Ze kunnen beter s'nachts eens een ronde over het dorp lopen om een goede indruk te krijgen betreft de jeugd, alcohol en recreatie overlast. Overdag valt er helemaal niets te zien, alleen een gezelig dorp met leuke terrasjes enz. Even een leuk dagje er tussen uit met zijn allen?? (werkbezoek? hahaha)
Jack de Ruijter (16-8-2011 om 17:45)
Jeugd van Renesse zal wel geschrokken zijn van bezoek minister en zullen de boel niet meer , OPSTELTEN , zetten.
Nickey (16-8-2011 om 17:16)
Had tie beter vanavond moeten doen.had tie gelijk kunnen zien wat het probleem is in Renesse.
Cookie-instellingen beheren