Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Onbekenden stelen duizenden kilo's koper

Toegevoegd: 16-08-2011, 19.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van maandag op dinsdag werden van een omheind bedrijfsterrein op de Kleverskerkseweg in Middelburg enkele duizenden kilo's koperen pvc kabel gestolen.


Het hekwerk werd opengeknipt waarna de kabels, met een totale waarde van meer dan tienduizend euro, van het terrein werden weggenomen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (16-8-2011 om 23:05)
Ik ben tegen diefstal, maar is het echt zo duur om je waardevolle goederen die buiten liggen te beveiligen? Het gebeurt zovaak dat je er op wachten kan..
J-L S (16-8-2011 om 20:31)
Kan toch geen probleem zijn, ze zullen toch een keer naar de voddeboer moeten om te incasseren. Snap toch niet dat het zo moeilijk is om ze te achterhalen, kwestie van bij die metaal boeren controleren !!!!!!!!
Jeroen (16-8-2011 om 20:29)
Wat wil je tegen die hoge koper prijzen, zal nog veel vaker gebeuren vrees ik.
Sylvia (16-8-2011 om 20:10)
Koperen PVC-kabels? Koper met een PVC omhulsel zeker? Ach, het is weer makkelijk inleveren zeg maar, koper brengt best wat op.
Cookie-instellingen beheren