Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 17-08-2011, 17.24 uur - Update: 17-08-2011, 21.47 uur
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Rondom de Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat staan grote files vanwege een ongeluk.


Op de Zeelandbrug ontstond om 16.50 uur een aanrijding tussen een auto en een motor. Een 46-jarige Middelburger reed op zijn motorfiets over de Zeelandbrug in de richting Zierikzee. Waarschijnlijk merkte hij te laat dat het beweegbare gedeelte van de brug omhoog ging en het verkeer voor hem afremde.

De man week uit naar links en reed op de andere weghelft tegen de auto van een 55-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland en tegen de auto van een 38-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De motorrijder is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Even daarvoor was om 16.40 uur op de Deltaweg in Goes ook een verkeersongeval gebeurd. Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland moest stoppen voor filevorming bij de verkeerslichten op de kruising Wilhelminadorp / Wolphaartsdijk.

Een 19-jarige motorrijder uit Stadt Bergisch Gladbach (D) had dit te laat in de gaten, reed tegen deze auto en kwam met zijn motor ten val. Hij werd, samen met een 19-jarige vrouw uit Keulen, die bij hem achterop zat, naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man letsel aan zijn been had en de vrouw een gebroken pols.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (21-8-2011 om 09:44)
Zaak van de beste stuurlui...
Hennie de bruine (20-8-2011 om 13:47)
Wij houden zelf altijd rekening met motorrijders en deze motorrijder kon er niets aan doen hij werd gewoon gelanceerd op onze auto het was gewoon een ongeluk laten we toch alstublieft rekening houden met elkaar en niet zo agresief reageren een groet van mij aan de andere betrokkenen
A. vd Toorn (20-8-2011 om 11:19)
Ik heb het een keer op de snelweg (in een stilstaande file), dat er een motor tussendoor reed, en mijn spiegel eraf reed. Helaas reed hij gewoon door. en, nee, ik ben geen persoon die een motorr. gaat afsnijden. laat staan anderen oproepen dit te gaan doen.
A. vd Toorn (20-8-2011 om 11:15)
@ Gerard Janse, Leest u in mijn reactie dat ik mensen oproep om de boel dicht te houden? Nee, ik uitte mezelf op het feit dat het onverantwoord kan zijn dat motorrijders tussen langzaamrijdende of stilstaande auto's kan zijn. I
M@r (20-8-2011 om 07:43)
Marye, zelf ook ff goed lezen!En lees ook ff reactie van Eric.Bovendien gaan heel veel reacties over inhalen; wat hier dus helemaal niet aan de orde is! Verder zou een stukje tolerantie t.o.v. elkaar het rijden een stuk veiliger maken; kom op zeg, live & let live!
Kaatje (19-8-2011 om 22:23)
@gerard Dat is inderdaad in de wet vastgelegd.Als motor rijder mag je de file passeren met een aangepaste snelheid.Maar even naar mijn mede autorijders,houd eens afstand van elkaar.En rem op tijd zodat je medeweggebruikers ook nog op tijd kunnen remmen.Houd je bezig met maar 1 ding,nl autorijden.
Cookie-instellingen beheren