Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Dode bij ongeluk N62 Terneuzen

Toegevoegd: 18-08-2011, 12.57 uur - Update: 18-08-2011, 19.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel is vanochtend een 40-jarige man uit Hulst om het leven gekomen.

Het slachtoffer zat in een zilvergrijze personenauto die rond 11.55 uur frontaal in botsing kwam met een vrachtauto. De truck was geladen met twee containers en belandde door het ongeluk in een greppel bij de parallelweg, de Gravin Mariaweg. De auto kwam op de weg tot stilstand. Meerdere ambulances en brandweerauto's kwamen ter plekke, maar voor de automobilist(e) kon de politie niets meer doen. De opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.


Volgens de politie raakte de vrachtwagenchauffeur niet ernstig gewond. Hij was direct na het ongeluk goed aanspreekbaar. Lange tijd werd gezocht naar eventuele andere slachtoffers. De brandweer maakte hierbij gebruik van warmtebeeldcamera's. Uiteindelijk werd er niemand aangetroffen.

De politie heeft na de aanrijding direct de N62 afgesloten. Ook is er geen verkeer meer mogelijk op de parallelweg. Dit is volgens de politie vanwege de “veiligheid” en de “mogelijke aanwezigheid van sporen”. Incidenteel rijdt er echter wel verkeer door de afzetting en het onderzoek concentreert zich ook volledig op de N62 zelf. Verkeer moet vanwege deze tweede afzetting nog verder omrijden.

De afsluiting van de N62 duurt volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) nog zeker tot 17.00 uur. De berging van de vrachtauto is rond 15.45 uur gestart.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (19-8-2011 om 18:07)
Jammer dat mensen van alles aannemen in zo'n geval als dit. Wij kenden de bestuurder van de auto goed, wij hebben hem nooit gekend als gehaast, onverantwoord of asociaal chauffeur. Hij laat 2 jonge kinderen achter. Ga iemand die je in het geheel niet kent zomaar verdenken van bepaald wangedrag.
Annet (19-8-2011 om 10:47)
Het zou zeer gepast zijn om voorbarige conclusies eens achterwege te laten!!.Waar staat er geschreven dat de bestuurder van de personenauto aan het inhalen was? Een beetje respect voor de betrokkene en nabestaande zou wel op zijn plaats zijn.
Hans (19-8-2011 om 10:14)
Waarom is iedereen zo zeker dat het door inhalen komt? Allemaal ooggetuigen of zo?
Marilou&Marissa (18-8-2011 om 22:13)
Mensen je mag wel is respect krijgen! De man heeft iets aan zijn hard gehad denken ze, We kennen hem namelijk We zullen je missen jongen!
Arie (18-8-2011 om 22:08)
Vreselijk ongeluk, veel sterke aan alle betrokkenen. Ik mag hopen dat de provincie zich beter gaat inzetten voor veiliger wegen want ik vind het doodeng om in deze provincie te rijden.
Yo (18-8-2011 om 21:28)
Je weet toch helemaal niet of hij aan het inhalen was? Hij kan wel afgeleid zijn door iets en daardoor op die weghelft terechtgekomen zijn. Op die manier komen er ook mensen in de berm terecht.
Cookie-instellingen beheren