Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 78 km

Dode bij ongeluk N62 Terneuzen

Toegevoegd: 18-08-2011, 12.57 uur - Update: 18-08-2011, 19.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel is vanochtend een 40-jarige man uit Hulst om het leven gekomen.

Het slachtoffer zat in een zilvergrijze personenauto die rond 11.55 uur frontaal in botsing kwam met een vrachtauto. De truck was geladen met twee containers en belandde door het ongeluk in een greppel bij de parallelweg, de Gravin Mariaweg. De auto kwam op de weg tot stilstand. Meerdere ambulances en brandweerauto's kwamen ter plekke, maar voor de automobilist(e) kon de politie niets meer doen. De opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.


Volgens de politie raakte de vrachtwagenchauffeur niet ernstig gewond. Hij was direct na het ongeluk goed aanspreekbaar. Lange tijd werd gezocht naar eventuele andere slachtoffers. De brandweer maakte hierbij gebruik van warmtebeeldcamera's. Uiteindelijk werd er niemand aangetroffen.

De politie heeft na de aanrijding direct de N62 afgesloten. Ook is er geen verkeer meer mogelijk op de parallelweg. Dit is volgens de politie vanwege de “veiligheid” en de “mogelijke aanwezigheid van sporen”. Incidenteel rijdt er echter wel verkeer door de afzetting en het onderzoek concentreert zich ook volledig op de N62 zelf. Verkeer moet vanwege deze tweede afzetting nog verder omrijden.

De afsluiting van de N62 duurt volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) nog zeker tot 17.00 uur. De berging van de vrachtauto is rond 15.45 uur gestart.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacqueline (22-8-2011 om 21:30)
Ik vind het heel erg voor de nabestaanden, maar ik ben blij dat mijn broer die in de vrachtwagen zat ongedeerd is gebleven. onze gedachten ( van broers en zussen) gaan uit naar de mensen die zonder man, zoon, broer of vader achter blijven.
Christian (20-8-2011 om 22:39)
Ik word gewoon weer al moe van die mensen die weer allemaal ervaringen van zichzelf gaan vertellen en daar dit ongeval naar gaan herleiden. Veel sterkte voor de nabestaanden. Laten we er allemaal van leren. En vooral anderen niet te snel veroordelen. (schoenmaker houdt je bij je leest)
F (20-8-2011 om 14:51)
@jos; inderdaad. Zover ik m kende was hij geen harde rijder of aso petje in het verkeer.Kan me dan ook niet voorstellen dat hij heeft ingehaald daar. Aan alle nabestaanden, veel sterkte toegewenst in ieder geval. mvg,f
Marissa (19-8-2011 om 22:38)
Ik ken hem hardstike goed , Hij is nooit gehaast geweest zo als jos al zecht ik kan niet snapen dat mense zeggen dat het zijn fout is het kan vanalles zijn geweest hij kan ook niet lekker zijn geweest maar Respect Mag heust Wel want hij laat 2 Sgaten van kinderen achter en een lieve vrouw
Marissa (19-8-2011 om 22:17)
Aan jos : Inderdaad ik ben het volkoomen met je eens Mijn 2 lieve over buurjongentjes zijn wel hun papa kwijt ,Ik kon het niet gelopven toen ik dit hoorde iedereen van de straat stond bij elkaar voor dit ongeval mense ga niet denken dat hij fout zat want Hij kan ook niet lekker zijn geworden
Mick (19-8-2011 om 22:10)
Nee zeg, er reageren hier een aantal mensen (@Wim, @Espace bv) die het ongeval blijkbaar gezien hebben en dus weten dat het om inhalen ging. Echt te triest voor woorden. Hopelijk zitten jullie niet bij de recherche want dan zou het niet goedkomen in Nederland! Veel sterkte voor de nabestaanden!!
Cookie-instellingen beheren