Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt celstraf voor oplichting

Toegevoegd: 18-08-2011, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 43-jarige man uit Hansweert tegen wie twee weken geleden een celstraf van drie jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk was geëist, is donderdag veroordeeld tot een celstraf van eveneens drie jaar, maar dan waarvan één jaar voorwaardelijk.

Ook moet hij ruim 25.000 euro schadevergoeding betalen en moet hij zich laten behandelen. De Hansweerter werd ervan verdacht enkele mensen voor bijna 30.000 euro te hebben opgelicht. Een man uit Kapelle kon veel geld verdienen door te helpen bij het witwassen, maar moest dan wel diverse kosten ten bedrage van 9.000 euro betalen.


Een ander stel raakte via de witwastruc 5.000 euro kwijt en een oud-college die via hem een auto wilde kopen zag zijn 16.475 euro als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een vriendin werd met allerlei smoezen 8.000 euro armer gemaakt

Zie ook:
- 04/08/2011: OM wil oplichter lang in cel


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marlon G (19-8-2011 om 13:42)
Eindelijk gerechtigheid. Er zijn genoeg gedupeerde mensen die hem wel willen 'behandelen' denk ik. Oplichters zijn altijd zo correct, vriendelijk en voorkomend. Mensen let toch op, en hou het bij je Miele wat witwassen betreft.
Cookie-instellingen beheren