Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 51 km

Gewonden bij ongeval Deltaweg Goes

Toegevoegd: 19-08-2011, 19.54 uur - Update: 19-08-2011, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval op de Deltaweg bij Goes zijn vrijdagavond vijf personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 18.10 uur op de kruising van de weg Wilhelminadorp-Wolphaartsdijk en de weg Goes-Zierikzee. Volgens de politie raakte twee mensen bekneld in een busje, waaronder een zwangere vrouw. Zij zijn door de brandweer bevrijd en naar een ziekenhuis gebracht.


Ook twee andere slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In welke voertuig deze zaten is niet bekend. Een vijfde slachtoffer is ter plekke aan zijn verwondingen behandeld.

Door het ongeluk ontstond een file. Het ongeluk ontstond mogelijk doordat een bestuurder te laat in de gaten had dat een voor hem rijdende auto remde. Daardoor botsten de drie auto's op elkaar. Alle voertuigen zijn weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (20-8-2011 om 17:12)
Soms rij je nu eenmaal in een lange rij auto's waar geen tempo in zit. Zelfs dan wordt je de hele weg vol op je bumper gezeten, compleet zinloos. Vaak ook nog in een oude auto met slechte remmen. Ik sta zo stil met 4 grote nieuwe remschijven en goed afstand houden. Maar zo'n barrel dicht achter me?
Arie (20-8-2011 om 13:52)
@D. Je hebt gelijk, een andere oorzaak die een rol speeltis het harmonica effect wat ontstaat doordat mensen met wisselende snelheden rijde, de afstand tot je voorganger wisselt sterk doordat mensen langzamerben dan wer hardere gaan rijde, dit is niet alleen erg vermoeiend maar ook zeer gevaarlijk.
Chauffeurtje (20-8-2011 om 10:59)
Sterkte voor de gewonden.
Arjan (19-8-2011 om 21:30)
Dit is alweer de zoveelste aanrijding op deze weg. De mensen zijn er volgens mij niet echt bij met de gedachten. Als we nou allemaal eens goed opletten kunnen we dit soort onglukken voorkomen.
R dourleijn (19-8-2011 om 20:29)
Dit is het zeveelste ongeluk doordat er weer eens een chauffeur iets anders aan het doen was dan op het verkeer letten wanneer wordt het iedere chauffeur eens duidelijk
D. (19-8-2011 om 20:24)
In plaats van staan te flitsen langs de weg, zou de politie zich eens bezig moeten houden met bumperklevers aan te houden. 36 km/u is 10 m/s. 2 seconden afstand bij 70 km/u is dus ongeveer 40 meter, maar het is tegenwoordig normaal om bij elke snelheid op ongeveer 1 tot anderhalve autolengte afstand te rijden. Het gevaar komt over het algemeen niet van te hard of te zacht rijden, maar van bestuurders die geen afstand weten te houden.
Cookie-instellingen beheren