Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Felle brand in aanbouw van woning

Toegevoegd: 21-08-2011, 01.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLEBRUG - De brandweer heeft zaterdagavond een felle brand geblust in Kapellebrug.


Rond 23.00 uur werd de brand ontdekt aan de Brouwerijstraat. In eerste instantie leek het om een buitenbrand te gaan nabij een woning. Al snel werd duidelijk dat er een aanbouw van een woning in brand stond. De brandweer schaalde de brand op naar een middelbrand om uitbreiding naar de woning te voorkomen.

Door de snelle inzet van de brandweer kon de overslag naar de woning worden voorkomen. Om 23.40 uur was de brand onder controle en kom het sein brandmeester worden gegeven. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.G (21-8-2011 om 08:43)
Alweer brand, volgens de bewoner kan het geen kortsluiting zijn geweest, hij wasnet een kwartier zijn huis uit om te gaan werken............. hebben we nog meer pyromanen hier ?? pak die gasten eens op, voor er doden vallen !!!
Cookie-instellingen beheren