Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 21-08-2011, 06.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Bij een ernstig ongeval in Burgh-Haamstede is in de nacht van zaterdag op zondag tenminste één persoon gewond geraakt.

Het eenzijdige ongeval vond rond 03.50 uur plaats op de Recreatieverdeelweg (N651). Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een bestelbusje van de weg, botste tegen een verkeerszuil en kwam vervolgens in de sloot tot stilstand.


Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niks bekend.

De weg is lange tijd afgesloten geweest voor sporenonderzoek. Rond 06.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Het voertuig is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren