Weerbericht:
Meest droog en enkele opklaringen. Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval in Dampoort aquaduct Middelburg

Toegevoegd: 21-08-2011, 12.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De N57 ter hoogte van het Dampoort aquaduct in Middelburg is zondagmorgen enige tijd afgesloten geweest in verband met een ongeval.

Even voor 12.00 uur schaarde er enkele meters voor het aquaduct een auto met caravan. Door de hulpdiensten werd gelijk groot alarm geslagen en diverse brandweervoertuigen evenals een ambulance gingen ter plaatse.


Ter plaatse bleek alles mee te vallen. Bij het ongeval raakte niemand bekneld in zijn auto. Volgens de politie gaat het om een klein ongeval waarbij geen gewonden zijn gevallen.

Om 12.45 uur was het voertuig en de caravan geborgen en kon de weg, nadat het wegdek was gereinigd, weer worden vrijgegeven. Door het ongeval ontstond enkele kilometers file.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (22-8-2011 om 11:30)
Beetje belachelijk dat het verkeer in beide richting dan meteen wordt stil gelegd. Ook zonde van het geld dat er zo massaal wordt uitgerukt, terwijl er alleen materiële schade is...
Cookie-instellingen beheren