Weerbericht:
Op veel plaatsen mist of bewolking, overdag geleidelijk zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote schade bij woningbrand

Toegevoegd: 22-08-2011, 20.13 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een flatwoning in Vlissingen is maandagavond onbewoonbaar geworden door een felle brand. Een bejaarde vrouw ademde rook in.

De brand woedde in het appartementencomplex 'Hooghe Water' op de hoek van de Leeghwaterstraat en de Hogeweg en brak rond 19.10 uur uit. De brandweer schaalde op naar middelbrand en er kwamen drie tankautospuiten, een hoogwerker en een snel interventievoertuig ter plekke.


Bij aankomst van de brandweer waren de bewoners en omwonenden al geëvacueerd. Een bejaarde bewoonster had echter rook ingeademd en zodoende kwam met spoed een ambulance ter plekke. De vrouw werd opgevangen in een nabij gelegen woning en werd daar door het ambulanceteam onderzocht.

Rond 19.30 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De woning heeft grote schade opgelopen en is vermoedelijk onbewoonbaar geworden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren