Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Arrestatieteam in Middelburg

Toegevoegd: 23-08-2011, 14.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het arrestatieteam (AT) is vanmiddag ingezet in Middelburg. Dat heeft politiewoordvoerder Alwin Don bevestigd.


Het arrestatieteam reed rond 11.30 uur met meerdere wagens met zwaailichten via de A58 naar Middelburg. Daar werd het team vervolgens ingezet op industrieterrein Ramsburg. Diverse wagens reden rond en postten op het terrein. Volgens de woordvoerder werd de actie rond 14.00 uur beeindigd. De politie wil geen nadere informatie verstrekken over de zaak.

Volgens Don ging het om een "onderzoek". Eerder meldde de politie dat de actie "geheim" was en dat de Zeeuwse politie hier niet van op de hoogte was. Nu meldt Don dat "in het belang van het onderzoek slechts enkelen" van zo'n actie afweten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@jj (23-8-2011 om 18:08)
Je snapt het niet helemaal denk ik. In het belang van een onderzoek is het soms belangrijk dat niemand er iets vanaf weet. Had je kunnen weten als je ff had nagedacht...
Rene (23-8-2011 om 17:48)
@Jj, lekker kortzichtig en met een dergelijke opmerking zeg jij kinderachtig???
Marco (23-8-2011 om 16:03)
Vindt ik ook, dan moeten ze ook maar niet gaan vragen of er getuigen waren, zoek het dan maar zelf uit. Wie wou nou politie worden? IK NIET!
Jj (23-8-2011 om 14:37)
Wij niets mogen weten dan zie ik ook niets en aan geven wat een stel kleine kinderen
Cookie-instellingen beheren