Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Tas met kinderkleding gestolen

Toegevoegd: 23-08-2011, 22.41 uur
Door: Roland de Jong

GOES -  In de Lange Vorststraat in Goes werd dinsdagmiddag een tas met kinderkleding van een 31-jarige vrouw uit Genemuiden gestolen.


De tas was een ogenblik op de stoep neergezet, maar was niet onbeheerd gelaten. Toen de vrouw even later de tas weer wilde oppakken, was deze verdwenen.

In de tas zat kinderkleding ter waarde van enkele honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@r (24-8-2011 om 19:29)
Marga, jij trekt bij voorbaat al conclusies die je nergens kan staven. Waarom???
Wikke (24-8-2011 om 19:29)
Sorry, maar een PAAR HONDERD EURO aan kinderkleding?? Sorry, is het echt nodig om zoveel geld uit te geven?
Dorpsbewoner (24-8-2011 om 08:11)
Zat de kassa-bon ook in de tas? Dan worden de kleren teruggegeven in de winkel van herkomst. Heeft de dief weer geld om bv te snuiven, roken of zuipen. Zou wel bijzonder zijn als die kleding precies past voor een eigen kind. Dit gebeurt helaas vaker...
Joy (23-8-2011 om 23:48)
Ik zie nergens staan dat een moeder die kleding heeft gestolen om haar eigen kinderen in te kleden hoor. Wellicht heeft iemand die langsliep de tas gepakt zonder te weten dat het kinderkleding is. Nog steeds een rotstreek maar lijkt me wel dat u dit verhaal zelf al een beetje invult
Marga (23-8-2011 om 23:09)
Wat een walgelijke smerige rot streek. Lekker mens die straks haar kind in gejatte kleren van een ander kind laat lopen. En dat is moeder? Arme kinderen lekker voorbeeld.
Cookie-instellingen beheren