Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Bliksem slaat in Vogelwaarde

Toegevoegd: 24-08-2011, 10.49 uur
De tweede inslag richtte flink wat schade aan.
De tweede inslag richtte flink wat schade aan.
© Foto: Martijn Duerinck
Door: Roland de Jong
VOGELWAARDE - De bliksem is dinsdagochtend tot twee keer toe ingeslagen in Vogelwaarde. Beide keren werd de brandweer ingezet.


De eerste melding kwam rond 08.40 uur binnen. Toen was het raak in de Rapenburg. Rond 10.45 uur kwam een melding binnen vanuit de Bossestraat. Daar was veel schade.

Ter plekke trof de brandweer enkele kleine brandjes aan. De ruiten van het gebouw waar de inslag was geweest, waren allemaal kapot. Ook de ruiten van geparkeerd staande voertuigen waren beschadigd. Zelfs in een betonnen verharding waren gaten geslagen.

In de omgeving van het getroffen adres zaten omwonenden enige tijd zonder elektriciteit.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (25-8-2011 om 09:41)
Bij de buren en bij ons is het ingeslagen. Pc's kapot, meterkast opgeblazen etc.aanzienlijke schade. Wens je dus echt niemand toe! Compliment voor Delta en Kint installatie, snelle reactie, beiden waren binnen 10 min. ter plaatse voor reparatie zodat we weer stroom hadden!
Cookie-instellingen beheren