Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet inval Sint Philipsland

Toegevoegd: 24-08-2011, 17.14 uur
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - De Zeeuwse politie heeft vanmiddag een inval gedaan in een woning in Sint Philipsland.

Volgens de politie vond de inval begin van de middag plaats. In de woning werden wapens aangetroffen. Deze zijn door de politie veilig gesteld. Om wat voor wapens het precies gaat, wordt vooralsnog niet bekend gemaakt.


Er is niemand aangehouden. De politie heeft een deur geforceerd om in de woning te komen. Een bouwbedrijf heeft de deur gerepareerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wees eens realistisch ! (26-8-2011 om 14:58)
Kindvriendelijk dorp ? met een verwarde persoon die met wapens staat te zwaaien, vernielingen en bedreigingen pleegt ? nee dus, dat is helemaal geen kindvriendelijk dorp, in tegenstelling tot wat u graag zou willen dat het was. maar wat u graag zou willen is nog geen werkelijkheid natuurlijk !
[email protected] (26-8-2011 om 08:35)
@ Straatbewoner: Deze man heeft gewoon hulp nodig; hij vormt een gevaar voor zichzelf en voor anderen. Daar heeft een kindvriendelijk dorp niets mee te maken.
Andere Fluplander (25-8-2011 om 14:20)
Idd, blij dat hij opgepakt is! gevaar voor de omgeving. Is hij op Flupland opgepakt?
Fluplander (25-8-2011 om 10:24)
Gelukkig is hij vannnacht opgepakt. Weg met een figuur als Tristan.
Straatbewoner (24-8-2011 om 17:28)
Hopelijk word deze man snel gepakt en komt hij nooit meer terug. Heeft al voor veel ellende gezorgt en is schizofreen. Heeft waanbeelden. Sprinkt op auto's en andere vernielingen en heeft onlangs een jongeman voor niets bij de keel gepakt. deze man hoort niet in een kindvriendlijk dorp.
Cookie-instellingen beheren