Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Arrestaties zware mishandeling

Toegevoegd: 25-08-2011, 22.13 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - De politie heeft vijf jongens in de leeftijd van 16- tot 18 jaar aangehouden in verband met een zware mishandeling.


De groep wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij die plaatsvond op woensdag 17 augustus in de Langstraat in Zoutelande. Bij die ruzie liep een 17-jarige jongen uit Enter ernstig hoofdletsel op.

Naar aanleiding van enkele binnengekomen tips werden woensdagmorgen in hun ouderlijk huis drie jongens aangehouden: één uit Vlissingen en twee uit de gemeente Veere.

De andere twee, afkomstig uit Vlissingen en Oost-Souburg, werden donderdag rond 00.45 uur op de Paauwenburgweg in Vlissingen aangehouden. Zij werden tijdens een reguliere controle door twee agenten herkend van foto's uit de briefing.

De politie heeft de zaak nog verder in onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Zie ook:
- 19/08/2011: Politie zoekt getuigen vechtpartij Zoutelande
- 17/08/2011: Gewonde na vechtpartij Zoutelande


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guusje (5-9-2011 om 15:48)
Ik zeg altijd ma, tis meer water als vis!! niemand die hier op reageert is er bijgeweest of weet wat er precies is gebeurd. ik was er niet bij maar heb begrepen dat de ``daders`` eigenlijk de slachtoffers waren!! groeten guus buukmuus
N (2-9-2011 om 17:41)
Ik vind dat de dader/s een redelijke straf mogen krijgen. Helaas heb ik te horen gekregen dat die al vrij is, vind nog niet dat die het verdient.
Shutup (30-8-2011 om 15:52)
Niet met dingen bemoeien wat je niet weet. Misschien is dit slachtoffer wel begonnen? En zijn de "daders" er wel slachtoffer van. Het "slachtoffer" gaat slaan en krijgt het terug en met vervelend gevolg. Ze moeten thuis maar de boel op zijn kop gaan zetten en de mensen van hier met rust laten!
Houterman (28-8-2011 om 12:26)
Veel sterkte voor de jongen dit is niet meer normaal, mijn kind gaat ook altijd op stap ben altijd blij als er niks is gebeurd
Poco (28-8-2011 om 09:41)
Mensen ga niet allemaal verhalen verzinnen, En welke jongen heeft er onterecht vast gezeten. Er is 1 jongen die er niet bij was die idd vast zat. Sterkte!
Bezorgde moeder (27-8-2011 om 20:06)
Als je kind dan de leeftijd heeft om op stap te gaan dan ben ik erg blij als de achterdeur weer open gaat en het weer gezond en ongedeerd bij je thuis is. je kan je kind alleen maar waarschuwen weg te blijven van vechtpartijen. 1x een thuis gekregen met 3 hechtingen in zijn wenkbrauw
Cookie-instellingen beheren