Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Automobilisten te hard bij Kats

Toegevoegd: 25-08-2011, 22.40 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Vanmorgen zijn op de Eerste Deltaweg bij Kats twee automobilisten aangehouden voor het overschrijden van de maximum snelheid.


Een 55-jarige automobilist uit Alkmaar en een 42-jarige automobilist uit de gemeente Borsele moesten beiden hun rijbewijs inleveren.

Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. Ze reden beiden 58 kilometer per uur te hard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goedjaar de brugsteen (27-8-2011 om 12:05)
De reden dat je daar maar 80 meer mag is door de maniakken die daar altijd al ongelukken veroorzaakten door hun asociale rij en inhaal gedrag. het maakt niet uit voor die lui, al maken ze het 120km/u dan nog zullen ze willen inhalen en gaat het te "sloom" en zo. aanpakken die verkeershufters !
Golf GTI (27-8-2011 om 09:39)
Actie geeft Reactie.... Oftewel gek he dat er op dat stuk zo hard gereden wordt? Als je al km's achter zo'n slomo rijd, die het normaal vind 70 op een 100 weg te rijden en dan zodra het 80 wordt, nog trager gaat rijden. Dan ben je het op een gegeven moment wel zo beu, dat zodra het KAN je vol gas zoveel mogelijk van die gekken in probeert te halen om er maar geen last meer van te hebben... Ze moeten langzaamrijders aan gaan pakken!!! En NIET de gene die WEL ergens op tijd moeten zijn
D. (26-8-2011 om 19:34)
Dat stukje 4-baans is er om veilig in/uit te kunnen voegen als het druk is. Dat is kort, 100 heeft geen zin, het mondt aan beide kanten weer uit in 1 baan. Tevens zijn er vrachtauto's, bussen en aanhangers (die zo snel allemaal niet optrekken). En 2 bruggen, 2 x verkeerslichten tussen Goes en Zierikzee. Plus nog tankstation met te korte invoegstroken. 70 of 80 maakt ook eigenlijk geen moer uit. 2 minuten verschil op 19 km. Het is een weg waar je je rijstijl aan moet passen. Pech voor de racers.
Matthijs (26-8-2011 om 16:07)
Inderdaad vaker controleren, maar dan wel op mensen die het verkeer hinderen door extra langzaam te rijden. Want dat is de enigste reden dat er daar hard gereden word. Omdat dat de enigste plek is waar je die irritante treuzelaars kan inhalen.
Circuit N-beveland (26-8-2011 om 14:44)
Daar wordt altijd gescheurd als maniakken, zelfs als je daar gewoon 80 wil rijden stikt het ook van de zeer agressieve bumperklevers. maar u weet het, men is bezig met opsporen van achterstallige wegenbelasting en andere onzin, dat is belangrijker voor de veiligheid.
T (26-8-2011 om 14:03)
Hm, dus daar heeft de politie wél tijd voor? Als er massaal overvallen en inbraken worden gepleegd, wordt er gezegd dat er geen geld is voor blauw op straat, maar blauw langs de kant van de weg is kennelijk geen probleem? Wat een land zeg.
Cookie-instellingen beheren