Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Overlast door regen en onweer

Toegevoegd: 26-08-2011, 09.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse hulpdiensten hebben vanochtend meerdere meldingen gehad van overlast door hevige regenval en onweer.

Op meerdere plaatsen sloeg de bliksem in. Dat gebeurde onder meer in de Breedmede in Middelburg (foto 5,6,7) en de Van der Slikkestraat in Schoondijke. Op beide plaatsen beschadigden schoorstenen.


In de Beatrixlaan in Vlissingen (foto 8) en op meerdere locaties in Serooskerke (W) (foto's 1 t/m 4) was er sprake van wateroverlast. In Serooskerke (W) liep onder meer de Wilgenhoekweg (N287) deels onder water. Ook omliggende straten zoals de Noordweg en de Dominee van Wouwestraat.

Op de Deltaweg (A256) bij Goes reed een automobilist(e) tegen een vangrail. Of dat ook door het slechte weer kwam, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corina (27-8-2011 om 15:34)
Dat verklaart waarom die knal in de Grootmede zo hard was en alles was superfel verlicht....
Anti hagelkanon (27-8-2011 om 11:56)
Bij ons regende het gisteren (kapelle) best hard, de hagelkanonnen, schoten nog harder. Het geval is wel dat er bijna geen hagel meer valt, dit is wel de oorzaak van die ***kanonnen. Onweren doet het ook nog gewoon ondanks de schoten van die kanonnen.
Regen dans (26-8-2011 om 18:40)
@ tholen, waar denkt u dat al die buitensporige onweersbuien door worden veroorzaakt ? doordat ze niet normaal vallen waar ze op natuurlijke wijze zouden doen maar verderop voor ellende zorgen ? want dat doen die kanonnen nu eenmaal, het probleem doorschuiven naar een ander.
Tholen (26-8-2011 om 17:39)
Nou nou, wij zijn er erg goed vanaf gekomen dan hier in tholen. Misschien toch wel dankzij het hagel kanon te smerdiek..??
Frank sinatra (26-8-2011 om 14:59)
Ik heb er niets van gemerkt...
Cookie-instellingen beheren