Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Dode aangespoeld Vlissingen

Toegevoegd: 26-08-2011, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het Badstrand in Vlissingen is vanmiddag een stoffelijk overschot aangespoeld. Dat meldt de Politie Zeeland.

Het lichaam werd rond 15.45 uur opgemerkt. Het lag aan de waterlijn nabij strandpaviljoen Panta Rhei op het Nollehoofd. De strandwacht heeft direct een gebied rondom het lichaam afgezet met rood-witlinten.


De tactische en de technische recherche waren snel ter plekke en die hebben een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak en de identiteit. Vanwege de vondst van het lichaam is de Nolledijk afgesloten. De brandweer heeft een afscherming gemaakt door middel van een zeil.

Volgens de politie is het slachtoffer een man en heeft hij enige tijd in het water gelegen. De man is gevonden door de strandwacht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justin (1-9-2011 om 22:39)
Chris, ik hoop dat je je rust gevonden hebt..
Kitty (27-8-2011 om 12:17)
Ook van deze kant heel veel sterkte voor de mensen die dit bericht thuis krijgen.
Sterkte (26-8-2011 om 18:42)
Sterkte aan de nabestaande van deze man/vrouw.. Ook sterkte aan de strandwachten/hulpverleners.
Souburger (26-8-2011 om 17:59)
Op nagenoeg exact dezelfde plek 2 jaar geleden ook al een dode aangespoeld (een vrouw). http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=10962 Blijft toch een bizar iets... brrr
Cookie-instellingen beheren