Vrouw vermoord in woning Breskens

Toegevoegd: 27-08-2011, 12.08 uur - Update: 27-08-2011, 18.34 uur

Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Zaterdagmorgen om 10.30 uur heeft de politie in een woning aan de Banckertlaan in Breskens het levenloze lichaam aangetroffen van de 35-jarige bewoonster. De vermoedelijke dader is aangehouden.
 
De vrouw is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gebracht in de woning. De politie is door een familielid in kennis gesteld van het drama. De verdachte heeft een relatie gehad met het slachtoffer. Hij is 47 jaar oud en had met de vermoorde vrouw twee kinderen; een jongen (6), Wilco, en een meisje: Anouk (3).

Hij heeft zelf de twee kinderen, die ten tijde van het drama in de woning aanwezig waren naar een familielid gebracht zodat ze in veiligheid waren. Hij is daarna vertrokken en heeft zich enige tijd later op een politiebureau in Rijswijk gemeld. Toen de politie na de melding ter plekke kwam, was de vrouw al overleden. Het opgeroepen ambulanceteam kon niets meer voor haar doen.

De technische recherche is inmiddels ter plekke een groot onderzoek gestart. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don wordt er van buiten naar binnen gewerkt. Buiten zijn foto's gemaakt. Ook is de auto van het slachtoffer, een zwarte Opel, veilig gesteld. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig meegenomen zodat deze later nog onderzocht kan worden door de recherche.

Het onderzoek ter plekke wordt gecoordineerd vanuit een commandobak van de brandweer. Ook is inmiddels een aanhangwagen van de technische recherche ter plekke gebracht waarin overlegd kan worden.

De politie gaat de verdachte vandaag overbrengen naar Zeeland. Hij zal dan door Zeeuwse rechercheurs verder gehoord worden.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- 'Problemen gezin waren bekend' (27-08-2011)

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Just me. (27-8-2011 om 17:05)
R.i.p bianca!!! hier zijn geen woorden voor! na bestaanden heel veel stekte, en de lieve kindertjes heeeeeel veeeeel sterkte met dit enorm grote verlies! :'(
Marga (27-8-2011 om 16:51)
Eerst de kinderen hun Moeder dood maken en ze daarna in veiligheid brengen? Wat een smeerlap de kinderen zijn door hem hun Moeder kwijt. Wat ben je dan voor een ON-mens en walgelijke Vader. Arme arme kindertjes wat verschrikkelijk! Sterkte familie!
Tappetino (27-8-2011 om 16:34)
RIP Bianca, je grootste angst is uitgekomen. Wat zul je bang zijn geweest. Heel veel sterkte aan de familie en ook aan de kindjes.
Magdalena (27-8-2011 om 16:20)
Sterkte voor de familie en kindjes..
Lisette (27-8-2011 om 16:03)
Je snapt toch niet dat er nog zoveel gescheiden word.Zou er bang van worden.Als het even tegen gaat in je relatie vermoord je gewoon even je (ex)partner.Je leest het steeds vaker,echt erg!!!! Vreselijk!!!!
Rimanda (27-8-2011 om 15:05)
Sommige mensen weten echt niet wat ze doen he, lijkt net of ze niks in hun hoofd hebben zitten. Nu zitten twee kinderen zonder moeder :(:( mensen moeten eens nadenken voor ze iets doen. Veel sterkte voor familie en de kindje