Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw vermoord in woning Breskens

Toegevoegd: 27-08-2011, 12.08 uur - Update: 27-08-2011, 18.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Zaterdagmorgen om 10.30 uur heeft de politie in een woning aan de Banckertlaan in Breskens het levenloze lichaam aangetroffen van de 35-jarige bewoonster. De vermoedelijke dader is aangehouden.
 
De vrouw is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gebracht in de woning. De politie is door een familielid in kennis gesteld van het drama. De verdachte heeft een relatie gehad met het slachtoffer. Hij is 47 jaar oud en had met de vermoorde vrouw twee kinderen; een jongen (6), Wilco, en een meisje: Anouk (3).


Hij heeft zelf de twee kinderen, die ten tijde van het drama in de woning aanwezig waren naar een familielid gebracht zodat ze in veiligheid waren. Hij is daarna vertrokken en heeft zich enige tijd later op een politiebureau in Rijswijk gemeld. Toen de politie na de melding ter plekke kwam, was de vrouw al overleden. Het opgeroepen ambulanceteam kon niets meer voor haar doen.

De technische recherche is inmiddels ter plekke een groot onderzoek gestart. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don wordt er van buiten naar binnen gewerkt. Buiten zijn foto's gemaakt. Ook is de auto van het slachtoffer, een zwarte Opel, veilig gesteld. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig meegenomen zodat deze later nog onderzocht kan worden door de recherche.

Het onderzoek ter plekke wordt gecoordineerd vanuit een commandobak van de brandweer. Ook is inmiddels een aanhangwagen van de technische recherche ter plekke gebracht waarin overlegd kan worden.

De politie gaat de verdachte vandaag overbrengen naar Zeeland. Hij zal dan door Zeeuwse rechercheurs verder gehoord worden.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- 'Problemen gezin waren bekend' (27-08-2011)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (27-8-2011 om 14:48)
Heel veel sterkte gewenst ook de fam vrienden maarvoor al ook de kinderen die geen moeder meer hebben sterkte met alles
Jack (27-8-2011 om 14:44)
Ongeloofelijk 2 kindjes leven nu verder zonder hun mama, denk na voor je iets doet moorden doe je zowieso niet laat staan als je je even niet goed voelt in een relatie.
Zeeuwtje (27-8-2011 om 14:40)
Te erg voor woorden hoe heeft dit kunnen gebeuren familie en vrienden heel veel sterkte, meid we zullen je missen zo onwerkelijk
Sterkte aan de nabestaande (27-8-2011 om 14:26)
Ik wordt hier gewoon misselijk van om elke keer weer te lezen : familiedrama. Blijf gewoon van andere mensen af, relatie over punt uit. Maar vermoord niet je ex-vrouw,man,vriendin,vriend of ouders(schoonouders) en zeker geen kinderen. Sterkte aan de kinderen en andere nabestaande van deze mevrouw.
Wendy (27-8-2011 om 14:20)
Heel veel sterkte gewenst aan de kinderen,nabestaanden,vrienden en kennissen! je gaat toch niet je partner vermoorden?! het word steeds gekker hier in dit land
Maillie (27-8-2011 om 13:38)
Heel veel sterkte aan de fam,vrienden,kennisen van deze vrouw ook haar kindjes veel sterkte,echt verschrikkelijk wat er is gebeurt.
Cookie-instellingen beheren