Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Westerscheldetunnel tijdelijk afgesloten na val container

Toegevoegd: 23-02-2006, 09.55 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ELLEWOUTSDIJK - De Westerscheldetunnel is vanochtend enige tijd geheel afgesloten geweest.

Even na half negen reed een vrachtwagen met daarop een container door de oostbuis (rijrichting Zuid-Beveland). Op een gegeven moment begon de container te schuiven. Uiteindelijk belandde de container naast de truck.

Daarop werd de gehele tunnel in verband met de veiligheid afgesloten. Rond kwart over negen werd de westbuis (rijrichting Zeeuws-Vlaanderen) weer vrijgegeven. In de Oostbuis werd één van de rijkstroken weer beschikbaar gesteld voor het verkeer.

Momenteel is nog steeds één rijstrook van de Oostbuis dicht. Het wegdek in de tunnel is door het ongeval beschadigd geraakt en moet worden gerepareerd. De reparatie duurt naar verwachting nog zeker enkele uren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren