Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond Vlissingen

Toegevoegd: 28-08-2011, 22.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is zondagavond een fietser geschept door een auto. Hij liep vermoedelijk zware verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 21.55 uur op de Prins Hendrikweg. Vermoedelijk werd de fietser aangereden door een automobilist. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Uiteindelijk werd er voor gekozen om het slachtoffer snel met spoed af te voeren en niet te wachten op de komst van het extra ambulanceteam en de helikopter.


De politie heeft ter plekke geen onderzoek gedaan. De fiets van de man is meegenomen door de politie. De automobilist mocht na de botsing zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Haaientand (30-8-2011 om 19:43)
Oja, te snel mijn conclusie getrokken. Fietspad heeft wel haaientanden. Zo zie je maar weer, de beste stuurlui staan aan wal en een ongeluk zit in een klein hoekje....
Haaientand (30-8-2011 om 19:41)
Volgens mij staan er geen haaientanden op het fietspad....dus heeft de fietser in principe voorrang. Maar ik ken de situatie daar niet, dus kan ik het niet oprecht beoordelen.
Division (30-8-2011 om 02:17)
Als je voorrang neemt als fietser, krijg je dit..
Jaap verkeer (29-8-2011 om 20:26)
Zo te zien een fietser die voorrang neemt op een plek waar hij geen voorrang had [vandaar dat de automobilist door mocht rijden] zal wel vaker voor gaan komen want fietsers worden steeds gekker lijkt wel.
- (29-8-2011 om 15:15)
Ik niet wat er gebeurd is, maar kijkend naar de foto's had de automobilist voorrang.
Klara (29-8-2011 om 08:07)
Ook weer zo n scheef maak je zelf zoiets mee word je als crimineel behandeld gelijk sporen onderzoek ed en dan nog de afwachhting uitspraak en lees je het zelfde verhaal mag de man zijn weg vervolgen waarom zijn er regels opgesteld iedere burger moet gelijk behandeld worden
Cookie-instellingen beheren