Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op Deltaweg bij Kortgene

Toegevoegd: 30-08-2011, 18.54 uur - Update: 30-08-2011, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Bij een verkeersongeval op de Deltaweg zijn dinsdag drie personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 16.45 uur plaats ter hoogte van de afslag naar Kortgene. Een Duitse automobilist stond stil op een uitvoegstrook ter hoogte van een viaduct. Op een gegeven moment wilde hij keren om terug te rijden richting Goes. Daarbij zag hij een busje die kwam aanrijden vanuit Zierikzee over het hoofd.
 
Dit busje botste tegen de rechterzijkant van de personenauto. Als gevolg daarvan konden twee inzittenden van de Duitse auto er niet uit. Zij werden door brandweerpersoneel uit de auto bevrijd. In totaal raakten drie personen licht gewond, de twee inzittenden van de personenauto en de bestuurder van het busje.


Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Vermoedelijk mogen ze allen vanavond weer naar huis. Het verkeer is via de af- en oprit omgeleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tiefkühl ulli (1-9-2011 om 20:14)
Niet slim van onze vakantie ganger! We kunnen allemaal wat hebben,maar dit is gewoon een basis regel,niet keren! Rij dan wat verder,of dacht hij aan het eind van de wereld te zijn?
Gianna (31-8-2011 om 12:00)
@Daantje: ja en nederlanders doen dit nooit.
PW (31-8-2011 om 10:51)
Een fout (of stommiteit) is nu eenmaal menselijk waarbij het vaak goed gaat en een enkele keer fout. Gelukkig lees ik uit de reacties dat zij een voorbeeldig weggedrag hebben (ook in een vreemde omgeving) en dat dit hun toch zeker niet zal overkomen. Gelukkig is het goed afgelopen voor betrokkenen.
Zomaar (30-8-2011 om 23:35)
Nou ik snap het helemaal niet, draaien naar Goes terwijl je op de weg zit van Zierikzee naar Goes en dan rechts geraakt worden! Hoef hier geen reactie op , maar moet het even kwijt.En als wij in Duitsland rijden kunnen we ook een ongeluk krijgen omdat we de situatie niet weten!
Daantje (30-8-2011 om 22:11)
Weten onze oosterburen nu nog steeds niet wat een doorgetrokken streep betekend?????? ze komen naar zeeland overtreden de wet en veroorzaken een ongeval met een onschuldige hollander immer gerade zuruck nach deutschland
Jaap verkeer (30-8-2011 om 22:05)
Van opzij geraakt? dan valt het nog mee dat er niemand z'n nek gebroken heeft. Maar het is wel een stomme actie. Stukje verderop is de benzine pomp, daar gaan ze vanuit stilstand als het niet kan de weg op. Ook vaak bloed link, stukje invoegstrook zou daar mogen.
Cookie-instellingen beheren