Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt in op agenten na stopteken

Toegevoegd: 01-09-2011, 21.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Donderdagmiddag rond 16.35 uur is een 37-jarige bromfietser uit Vlissingen, aan de Coosje Buskenstraat in Vlissingen aangehouden.

Even daarvoor zagen surveillerende agenten de 37-jarige man op het Scheldeterrein bier staan drinken. Even later zagen ze de man op een bromfiets rijden over de Scheldestraat in Vlissingen. Op de kruising met de Paul Krugerstraat negeerde de man het rode verkeerslicht waarna hij een stopteken kreeg. Dit negeerde hij en reed door.


Door twee bikeagenten is, op de Koudekerkseweg, het fietspad met hun bike geblokkeerd. De bromfietser reed echter op de agenten in. Zij konden nog op tijd wegspringen maar die bike's raakten beschadigd. De bromfietser reed vervolgens door rood licht de Badhuisstraat in om vervolgens over de stoep verder te rijden over de Coosje Buskenstraat.
 
Verschillende mensen die op de stoep liepen moesten opzij springen om de scooter te ontwijken. Uiteindelijk is de bromfietser klemgereden waarop hij is aangehouden. De bromfiets waar de man op reed bleek van diefstal afkomstig te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ herman (3-9-2011 om 10:20)
Herman, waarom noemen we de PZC niet gewoon Plaatselijke Zeeuwse Courant? Precies hetzelfde toch? Het is gewoon een makkelijkere naam.
Francois (3-9-2011 om 00:00)
@Herman, Het kan allebij maar je weet vast wel het verschil tussen agenten op een heren cq dames fiets en agenten op een mountainbike, dat zijn de bikers va de politie. Zij zijn apart opgeleid en een aanwinst in de surveillance.
Goed gewerkt (2-9-2011 om 17:23)
Goed gewerkt politiemensen. Nu maar hopen dat deze crimineel ook door justitie wordt aangepakt. Dit soort lieden heeft echt lak aan iedereen. Hopelijk een lange (cel)straf
Frits (2-9-2011 om 16:27)
Hoop dat dit nu eindelijk eens keihard aangepakt wordt. Alle kosten doorberekenen en voorlopig opsluiten.
Anoniem (2-9-2011 om 13:57)
Typisch zo'n figuur die maling heeft aan alles...jatten en anderen nog in gevaar brengen!! Voor alle kosten laten op draaien en fikse boete.
Handhaving (2-9-2011 om 13:28)
Deze persoon ernstig straffen met gevangenis straf voor minstens een half jaar en forse geldboete.En als extra om de weggeberuiker gerust te stellen dat als deze man al rijbewijzen bezit dat deze ongeldig verklaard worden en dat de man nooit meer de mogelijkheid heeft om enig rijbewijs te halen.
Cookie-instellingen beheren