Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken vrouw wordt agressief

Toegevoegd: 03-09-2011, 14.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.00 uur kregen agenten van de Zeeuwse politie een melding dat er in Sas van Gent een dronken vrouw op een scootertje reed.
 
In de Joostenstraat in Sas van Gent troffen de agenten de vrouw aan. Zij zagen dat zij slingerend reed en dat zij haar scooter niet onder controle had. De agenten lieten de vrouw stoppen en ze moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat ze teveel had gedronken en de vrouw is aangehouden en in de politieauto gezet om overgebracht te worden naar het bureau.
 
Tijdens de rit werd de 32-jarige vrouw uit Sas van Gent zo agressief dat de agenten hun auto langs de kant van de weg moesten zetten om de vrouw handboeien om te doen. Eenmaal aangekomen op het politiebureau ging de vrouw wederom door het lint en was ze hard tegen de deur van de ophoudkamer aan het schoppen.
 
Uiteindelijk heeft de vrouw een ademanalysetest gedaan en hier kwam een score uit van 1050 ug/l. Dat is ruim vier keer zoveel dan is toegestaan in het verkeer. Uit onderzoek bleek vervolgens ook nog dat zij geen rijbewijs had. Voor beide feiten krijgt de vrouw proces-verbaal.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flessie (4-9-2011 om 14:21)
Wat een zielig mens is dat zeg. Ze hadden haar hard moeten uitlachen. Vind het zowiezo al goor dat iemand zuipt maar voor een wijf vind ik het zo mottig. Ze moeten haar naam er beter maar bij zetten das veel beter.
Fransiscus (4-9-2011 om 14:07)
Kobus, misschien kan jij de politie uitleggen hoe tactvol op te treden tegenover een persoon die zoveel alcohol in het lichaam heeft waarbij een normaal mens in coma kan liggen.
Sassenaar (4-9-2011 om 00:47)
Over wie zou dit nou gaan!
Renata (3-9-2011 om 23:12)
@K. Mulder: Oh, nu hebben de dienders het weer gedaan? Ze hadden haar gewoon meteen boeien om moeten doen...en lekker strak zetten.
Goesenaar (3-9-2011 om 18:05)
Zo fout en dan nog recalcitrant.
Harold (3-9-2011 om 16:47)
@Kobus: Laat me raden, jij doet het natuurlijk stukken beter en weet precies hoe allemaal wel moet ?
Cookie-instellingen beheren