Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Beginnend bestuurder drinkt te veel

Toegevoegd: 03-09-2011, 14.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Westsingel in Goes zagen surveillerende agenten rond 03.30 uur vannacht een personenauto rijden.
 
Omdat de bestuurder een doodlopende straat in reed waar hij, volgens de kentekengegevens, niet thuishoorde, besloten de agenten hem te controleren. De 26-jarige bestuurder moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij gedronken had.
Hij is overgebracht naar het bureau voor een ademanalyse. Hier bleek dat hij 480 ug/l blies en daarom is zijn rijbewijs ingevorderd. De man is beginnend bestuurder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (3-9-2011 om 15:55)
Dan is hij meteen begonnen met knap stom te doen. Zo;n manneke is helemaal (nog)niet volwassen genoeg om in de grote mensen wereld los gelaten te worden ook al is hij (al) 26 jaar. Jaartje of 10 wachten en dan nog maar eens een keertje proberen lijkt mij een passende straf.
Cookie-instellingen beheren