Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 03-09-2011, 16.52 uur - Update: 04-09-2011, 16.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Zaterdagmiddag rond 15.15 uur is een motor, na een inhaalmanoeuvre, aanrijding gekomen met een personenauto. 

Op de Middelburgseweg in Grijpskerke reed een personenauto, bestuurd door een 55-jarige man uit de gemeente Veere. Achter hem reed een personenauto en daar weer achter een motor waarop een 57-jarige bestuurder en een 54-jarige bijrijdster zaten. 
 
De man uit de gemeente Veere wilde linksaf slaan bij een woning aan de Middelburgseweg. Hij gaf hiertoe duidelijk richting aan en moest even wachten op tegemoetkomend verkeer. Toen dat verkeer gepasseerd was trok hij op en sloeg af.


Precies op dat moment wilde de motorrijder hem inhalen en de motor reed tegen de voorkant van de auto aan. Zowel de bestuurder als de bijrijdster werd gelanceerd en belandde, via de motorkap van de auto, in de nabijgelegen sloot. 

Door medewerkers van brandweer, ambulance en politie zijn beide personen uit het slootje gehaald. Hierna zijn ze overgebracht naar het ziekenhuis. De motorrijder bleek een gebroken been te hebben en zijn bijrijdster gelukkig alleen flink wat blauwe plekken. 

Door een takelbedrijf is de motor weggesleept. De personenauto kon op eigen kracht het erf opkomen waar hij al naar onderweg was.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (5-9-2011 om 12:54)
@H-d: inhalen van een auto die voorgesorteerd staat om af te slaan is nou niet bepaald een verstandige keus. Om daar nu de automobilist voor te beklagen is wel heel erg vreemd. Sterkte aan de h-d prutsers.
D. (4-9-2011 om 21:41)
Iemand die linksaf gaat inhalen? Dat is er toch wel een beetje om vragen.
H-d (3-9-2011 om 18:54)
Zal wel weer zijn : ik heb je niet gezien maar toch je ligt darr maar sterkte aan de collega`s h-d rijders
Cookie-instellingen beheren