Weerbericht:
Wisselend bewolkt en droog, landinwaarts ook enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man zwaargewond in Bruinisse

Toegevoegd: 04-09-2011, 12.35 uur - Update: 04-09-2011, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - In Bruinisse is zondag aan het einde van de ochtend een man zwaargewond geraakt. 

Rond 11.30 uur kwam de melding binnen dat er in een woning aan de Prinses Irenestraat in het Schouwse dorp een man zwaargewond was geraakt. Naast een ambulance werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De helikopter uit Nijmegen werd ingezet omdat de Rotterdamse helikopter was ingezet voor een jongen met een slagaderlijke bloeidng in Nieuwlekkerland (ZH). De man is uiteindelijk met een ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. 


Volgens de politie was er sprake van een ruzie in de relationele sfeer. Hierbij is een vrouw aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht de man, een huisgenoot, te hebben verwond. De vrouw is inmiddels overgebracht naar een politiecel in Torentijd.   
De technische recherche is ter plekke echter een onderzoek gestart en de woning is afgezet. Over de exacte toestand van het slachtoffer is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peelander (6-9-2011 om 21:12)
ik ben een collega van die man, hij deed zij werk altijd goed alleen heb ik gehoord vandaag dat het slechter gaat met hem
Zeeuws meisje (4-9-2011 om 20:42)
Schijnt dat deze poolse mevrouw al langere tijd werd mishandeld door haar man, mischien dat deze daad vanuit verweer of dergelijk is gebeurt
Vlissingse (4-9-2011 om 15:49)
Gaan we weer,hoop dat hij het overleefd.
Zeeuwse mevrouw (4-9-2011 om 15:40)
Bijna het volgende drama. Ik snap mensen niet dat ze ruzies altijd met geweld enz moeten oplossen. Kan je dat niet gewoon uitpraten? Beterschap voor het slachtoffer.
Daar gaan we weer...... (4-9-2011 om 13:10)
Hopelijk overleeft de man het en ik vraag me tevens af of we dit soort dingen nu hier in Zeeland wekelijks gaan meemaken...................???