Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter in brand gestoken Middelburg

Toegevoegd: 04-09-2011, 17.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De 17-jarige eigenaar van een scooter heeft bij de Zeeuwse politie aangifte gedaan van brandstichting. 

De eigenaar had zijn scooter in goede staat voor zijn woning aan de Granaat in Middelburg geparkeerd. Omstreeks 05.30 uur werd hij gewekt door één van zijn buren. Zij troffen de scooter brandend aan. Het voertuig kon niet meer gered worden. 


De brandweer heeft de smeulende resten van de scooter gedoofd. Het is vooralsnog niet bekend wie de scooter in brand heeft gestoken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buren (5-9-2011 om 22:04)
@Lisa: Die scooter kon niet in de schuur simpelweg omdat 3 van de 5 huisjes in de portiek daar geen schuur hebben. Vind ik wel slecht van de woningbouw, je kan niet eens je spullen veilig wegzetten daar. :s
Buren (5-9-2011 om 10:46)
17? Hij is net 27, hadden de avond ervoor zelfs z'n verjaardag nog gevierd (wij zijn die buren). Mensen moeten echt met hun poten van andermans spullen af blijven.
Lisa (5-9-2011 om 05:58)
Voortaan toch in de schuur in de zetten,tis waarschijnklijk iemand die het gedaan heeft,die geen scooter heeft en kan betalen,soort jaloezie.
Marina (4-9-2011 om 21:44)
Wat sneu is dat voor die eigenaar van de scooter! Het zal wel een hoop geld gekost hebben toen hij dit heeft gekocht! Wat een laffe daad van die misdadigers die dat zoiets doen! Maar is de scooter verzekerd? val misschien nog te redden!
Pouw (4-9-2011 om 19:16)
Het moet niet gekker worden, BLIJF VAN ANDERMANS SPULLEN AF OF VERNIEL JE EIGEN SPULLEN. Deze jongen heeft er waarschijnlijk hard voor gewerkt om zijn scooter te kunnen rijden en nu heeft hij niets meer
Cookie-instellingen beheren