Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Illegale houseparty gaat niet door

Toegevoegd: 04-09-2011, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Surveillerende agenten maakten zaterdagavond tegen 22.00 uur een rondje door Rilland en omstreken. 

Aangekomen op de Markiezaatsweg troffen zij een club jongeren die net bezig waren met de voorbereidingen voor een houseparty. Voor deze houseparty was geen vergunning afgegeven en dus hebben de agenten met alle aanwezigen de afspraak gemaakt dat één en ander binnen een half uur opgeruimd moest zijn. 


Bij een na-controle bleek dat iedereen zich netjes aan de afspraak had gehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chiel (7-9-2011 om 00:09)
Netjes gedaan politie!!! Laat die kansloze krakers en drugsgebruikers maar gewoon naar een disco gaan of iets dergelijks Op die feesten wordt gigantisch veel drugs gebruikt en er wordt veel gedronken. Deze gasten stappen wel na het feest in hun auto met alle gevolgen van dien. Dus netjes gedaan!!
@Jan (6-9-2011 om 11:38)
Gezien jouw reactie behoor jij ook tot 'de jeugd'. Wat een ongelooflijk kansloze en kinderachtige opmerking. Gefrustreerd om een verkeersboetes zeker? Of is je gestolen fiets niet teruggevonden? De politie is er voor een breed scala aan werkzaamheden...
Jan (5-9-2011 om 17:10)
Kinderachtig gedoe,daar heeft de politie wel allemaal tijd voor,maar ja dat is nog jeugd en daar kunnen ze nog baas over,als het echt nodig is zie je ze niet,ze moeten prioriteiten stellen zeggen ze dan.
Thera (5-9-2011 om 16:39)
Beste @Ad, als je dit zo storend vond dan heb je ws om 11 uur politie ook gebeld ipv alleen hier je kritiek te uiten? Opgeruimt zal niet snel lukken.Politie had het nl al voordien keurig opgeruimD. @D Angels; even lezen; er was geen vergunning, Wel bij gegeven onderwerp blijven betreffende reactie
Ad (5-9-2011 om 11:51)
Dan hebben de agenten veel slaap gekregen en zijn zij naar huis gegegaan want om elf uur waren ze weer druk bezig aan de oesterdam en hoe zo opgeruimt ????????
Davidssons Angels (5-9-2011 om 10:28)
Tegenwoordig mag al helemaal niets meer van de overheid. zelfs evenementen waar wel een vergunning voor is verleend worden continu geschrapt. zonder een enkele gegronde reden trouwens, maar dat maakt de overheid al niets meer uit, gewoon verbieden is alles wat ze nog kunnen. kansloos gevalletje.
Cookie-instellingen beheren