Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Man steelt scheermesjes bij supermarkt

Toegevoegd: 04-09-2011, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagmiddag om ongeveer 15.45 uur is door agenten van de Zeeuwse politie een winkeldief aangehouden.
 
De 55-jarige Vlissinger had bij Albert Heijn aan de Gildeweg in Vlissingen een pakje scheermesjes ter waarde van enkele tientallen euro's weggenomen. Hij is door medewerkers van de supermarkt overgedragen aan de politie.


De Vlissinger is overgebracht naar het politiebureau. Hij heeft daar een bekennende verklaring afgelegd en is een paar uur later weer in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mientje (12-9-2011 om 18:28)
Tis vast een gladde jongen geweest,..........maar ja jatten is jatten en da mag nie eeej
Wat nou (12-9-2011 om 12:11)
Misschien ook niet voor het scheren nodig. Maar voor de drugs. En niet komen van wat zijn ze duur. Neem dan wegwerpmesjes. SPOTGOEDKOOP En anders maar met je sodemieter gaan werken of overwerken,maar blijf van een ander zijn spullen af.
M@r (12-9-2011 om 10:11)
@ Wilkinsson: Wen er maar aan???? Je moet gewoon met je fikken van iemand anders zijn spullen afblijven! Reageer je ook zo als ze iets van jou jatten? Trouwens; al die diefstallen worden in de prijzen verdisconteerd hoor, dus uiteindelijk betaal jij ook mee. Joepie!!!
Wilkinsson (12-9-2011 om 09:29)
Als die persoon nog geen pakje scheermesjes kan betalen kan hij zeker geen elect. scheermachine kopen he ! even nadenken a.u.b. 'tis allemaal maar makkelijk praten met een vet inkomen, maar velen hebben dat niet in nederland hoor ! er is voor velen gewoon diepe armoede dus wen er maar aan.
Ik (12-9-2011 om 01:12)
Scheermesjes voor enkele tientallen euro's tja... wie maakt die krengen dan ook onbetaalbaar. En zeeuwse mevrouw als u nou eens eenmalig dat scheerapparaat voor die meneer kocht. Doet u ook eens iets aan een goed doel.
Zeeuwse mevrouw (6-9-2011 om 05:24)
Dan scheert die zich maar niet en gaat die maar als kabouter plop door het leven. @John je kan het leven idd zo duur maken zoals je zelf wilt. Anders kan die toch eenmalig een scheerapparaat kopen. Hoop dat die flinke boete krijgt zal hem leren.
Cookie-instellingen beheren