Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet bij ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 05-09-2011, 13.09 uur - Update: 05-09-2011, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer is vanmiddag ingezet bij een zware aanrijding in Terneuzen.

Rond 12.10 uur kwamen op de kruising Informaticastraat - Lange Reksestraat twee personenauto's met elkaar in botsing. De ambulancedienst en de brandweer gingen met spoed ter plekke. Aanvankelijk werd gemeld dat er een deur van een auto dusdanig vastzat dat de brandweer die vermoedelijk moest losknippen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig.


Bij aankomst op de plaats van het ongeval trof de politie één personenauto aan waarin een 36-jarige vrouw zat uit de gemeente Terneuzen. Zij had een flinke hoofdwond en is door de hulpverleners uit haar auto bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding belandde één van de voertuigen via enkele stootblokken en een bossage op het nabij gelegen parkeerterrein van het McDonald's restaurant. Deze auto werd op het moment van de aanrijding bestuurd door een 17-jarige Terneuzenaar.

De jongeman verklaarde dat hij de auto van de vrouw, die hij eigenlijk voorrang had moeten verlenen, totaal over het hoofd had gezien. Het gevolg was een flinke botsing. De 17-jarige Terneuzenaar is aangehouden omdat hij een aanrijding met ernstig letsel heeft veroorzaakt. Hij is overgebracht naar het bureau en daar heeft hij een verklaring afgelegd.

Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt. Niet alleen voor het veroorzaken van de aanrijding, maar ook omdat hij - uiteraard - zonder rijbewijs in de auto reed. De twee auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (5-9-2011 om 19:32)
Jammer dat die jongen niks heeft , lichamelijk dan . Geestelijk is hij natuurlijk al verziekt . Kan alles en we zien wel wat er gebeurt .
Muppet (5-9-2011 om 19:22)
Ja der is net te hard gereden ja!!!!!!!! Door de bestuurder van die bmw! Want die andere bestuurder was mijn zus en die heeft WEL haar rijbewijs !
Terneuzenaarse (5-9-2011 om 18:02)
Het was te verwachten een keer daarzo,, dan hadden ze die weg maar niet moet veranderen en als ze hem veranderen hadden ze hem minder gevaarlijk moeten maken!!!!!
Spin (5-9-2011 om 17:38)
Jongen 17 haha de sukkel. Sterkte voor de dame die onnodig geraakt is. Waarschijnlijk kan ze het niet verhalen aangezien hij niet verzekerd is.
16 (5-9-2011 om 15:59)
Jongen 17, Terneuzen met auto tegen onbekende vrouw gereden. De jongen is aangehouden. Op de kruising van de Lange Reksestraat en Informaticastraat. Zij met vermoedelijke hoofdwond naar ziekenhuis.
Ahmed (5-9-2011 om 15:04)
Zal wel veel te hard gereden zijn door één van de twee bestuurders. Standaard bij die pukkeljeugd bij de Mac. Anders kun je nooit zo ver weggekatapulteerd worden...
Cookie-instellingen beheren