Weerbericht:
Rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden bewolkt. Morgen veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet bij ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 05-09-2011, 13.09 uur - Update: 05-09-2011, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De brandweer is vanmiddag ingezet bij een zware aanrijding in Terneuzen.

Rond 12.10 uur kwamen op de kruising Informaticastraat - Lange Reksestraat twee personenauto's met elkaar in botsing. De ambulancedienst en de brandweer gingen met spoed ter plekke. Aanvankelijk werd gemeld dat er een deur van een auto dusdanig vastzat dat de brandweer die vermoedelijk moest losknippen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig.


Bij aankomst op de plaats van het ongeval trof de politie één personenauto aan waarin een 36-jarige vrouw zat uit de gemeente Terneuzen. Zij had een flinke hoofdwond en is door de hulpverleners uit haar auto bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding belandde één van de voertuigen via enkele stootblokken en een bossage op het nabij gelegen parkeerterrein van het McDonald's restaurant. Deze auto werd op het moment van de aanrijding bestuurd door een 17-jarige Terneuzenaar.

De jongeman verklaarde dat hij de auto van de vrouw, die hij eigenlijk voorrang had moeten verlenen, totaal over het hoofd had gezien. Het gevolg was een flinke botsing. De 17-jarige Terneuzenaar is aangehouden omdat hij een aanrijding met ernstig letsel heeft veroorzaakt. Hij is overgebracht naar het bureau en daar heeft hij een verklaring afgelegd.

Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt. Niet alleen voor het veroorzaken van de aanrijding, maar ook omdat hij - uiteraard - zonder rijbewijs in de auto reed. De twee auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sebastian (6-9-2011 om 16:08)
Het is voor beide niet leuk het is gebeurt accept dat en ga niet de jonge voor gek make ongelukke gebeure ook bij iemand die 50 jaar ryervaring heeft!!!! als het iemand van 50 was met rijbeweis hadden jullie allemaal dan ook zo gereageert!???
Sebastian (6-9-2011 om 16:07)
Je mag idd niet rijde zonder rijbewijs maar iedereen heeft wel eens in ged8e gehad om tg te gaan rijden en de meeste dede dat ook hy een goede vriend vn my hij moe alles zelf betalen (schade etc) geld groeit nie op je rug en vooral niet bij een jonge van 17
Zeeuwse mevrouw (6-9-2011 om 10:03)
Laat die gozer maar eens eerst op een 3 wieler leren fietsen voor het zicht van het volk, zal hem leren zonder rijbewijs te rijden.
Rifujin (6-9-2011 om 05:26)
Sterkte met je herstel meid. Een stoer kereltje hoor! 17 jaar, een auto meenemen zonder toestemming, en uiteraard nog geen rijbewijs. Pfff, mag in zijn handjes knijpen dat het nog maar zo is afgelopen. Geen gemotoriseerd vervoer meer voor die gozer!
Zeeuwse mevrouw (5-9-2011 om 20:00)
Allereerst beterschap voor het slachtoffer, je zal maar door zo'n dwaas worden aangereden. Wie gaat er de schade dokken nu? Ben je vet mee hoor door iemand aangereden te worden die gaan rijbewijs heeft.Hoop dat die gozer nooit meer achter het stuur mag kruipen.
Judge dredd (5-9-2011 om 19:40)
Er is een reden dat 17 jarigen beter op een brommer rijden dan in een auto. maar hoe komt een kind achter het stuur van een auto ? laat hem eerst maar die 2 total loss totaal betalen voordat ie er zelf 1 koopt. kan die gelijk voorlopig op de fiets, en da's wel zo veilig voor iedereen.