Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens lopen over auto's Middelburg

Toegevoegd: 05-09-2011, 14.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee Middelburgers van 20 en 21 jaar zijn vannacht in hun woonplaats aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Tegen middernacht was bij de politie melding gedaan dat een tweetal jongens vernielingen aan auto's aan het plegen was. Ook zouden ze over auto's lopen. Aan de hand van het opgegeven signalement kon het tweetal kort daarna worden aangehouden.


Uit onderzoek bleek dat op de route Lange Noordstraat/Korte Noordstraat/De Stoppelaartuin zeven voertuigen schade hadden. Bij de beschadigde voertuigen heeft de politie een oproep tot het doen van aangifte achtergelaten.

Mogelijk zijn er nog meer gedupeerden. Die worden verzocht alsnog aangifte te doen bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexis (17-9-2011 om 11:34)
Laat die snotneuzen de schade maar betalen ,dan leren ze `t wel af ,laat ze een voorbeeld zijn voor alle mafkezen die een andermans spullen niet met rust kunnen laten !!!
Pierre Bateau (7-9-2011 om 17:23)
Wordt toch weer tijd dat de opvoedingsgestichten nieuw leven wordt ingeblazen,zodat de waarde van mijn en dijn weer bij een ieder bekend is.
C.Lozekoot (6-9-2011 om 10:10)
"Jongens lopen over auto's"!!!!! Dit zijn gezien de leeftijden geen jongens meer maar mannen. A-sociaal ten voeten uit!. Ben benieuwd wat de rechter hiervan vindt. Zal wel weer een eitje worden. C.L.
Marga (6-9-2011 om 08:44)
Geen genoeg aandacht van Mama gehad? Jaloers op wat een ander heeft? Te beroerd om te werken of te leren? Dan verniel je toch gewoon spullen van een ander! Een strenge heropvoeding en werken om alle schade te betalen zal ze leren. Respectloos tuig is het Mensen met schade wens jullie sterkte!
Joep (6-9-2011 om 02:02)
Juist vanwege dit soort dingen ben ik bang mijn auto te parkeren gedurende de nacht. Zieke figuren die voor de lol je auto molesteren. Laat ik ze niet betrappen want voordat ik aangifte doe krijgen ze eerst een gigantisch portie klappen van mij!!!! Anders komen ze nog weg met een taakstraf ook!!!
Jaap Verkeer (5-9-2011 om 21:55)
"jongens lopen over auto"s" dit zijn voor de wet toch volwassenen? Volwassenen met belachelijk gedrag. In mijn tijd mocht je naar een auto kijken en niet aanraken, tegenwoordig is alles wat niet in huis staat kennelijk vrij om mee te nemen te beschadigen te beschilderen of te vernielen. Leuk hoor.
Cookie-instellingen beheren