Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Extra controles in Hansweert

Toegevoegd: 05-09-2011, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Onderaan de Zeedijk van Hansweert naar Kapelle is al geruime tijd een inrijverbod van kracht.  De politie zal de komende tijd hier regelmatig op controleren.


Het inrijverbod geldt voor motoren en auto’s in de ochtend tussen 7.00 en 9.00 uur en in de middag van 14.00 tot 18.00 uur. Voor tractoren geldt dit inrijverbod niet. Het inrijverbod is van toepassing op het traject vanaf de kruising Boomdijk/Zeedijk tot aan het kruispunt bij Vierwegen in Kapelle.

Nu de scholen weer zijn begonnen en er weer veel fietsverkeer op de Zeedijk plaatsvindt, is het van groot belang dat de gemotoriseerde weggebruiker zich houdt aan dit inrijverbod. De politie zal de komende tijd hier regelmatig op controleren, zo meldt de gemeente Kapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
?? (7-9-2011 om 20:06)
Het is inderdaad verwarrend , ene kant staat op het bord werkdagen andere kant ma t/m vrijdag . tot voetbalveld is niet gevaarlijk alleen het stukje van de gem.Reimerswaal. Boven op de zeedijk is een mooi fietspad geheel gescheiden van de rijbaan.
VdVonck (7-9-2011 om 14:19)
Middelburger.. In enkele straten in de binnenstad van Goes is deze regel ook van kracht. Ik ga ook niet 300m met mijn boodschappen zeulen en dan 2 trappen op en weer terug. Als ik een controleur/agent dit uitleg wanneer deze langskomt is dit nooit een probleem. Als je maar geen hinder veroorzaakt.
Rien (7-9-2011 om 08:06)
Jingens wat een gelul allemaal als jullie goed opletten licht er aan de andere kant van de dijk een heeeel mooi fietspad van hansweert tot vlissingen als daarb de fietsers gebruik van maken dannemen ze gescheiden deel aan het verkeer wat wil je 100% veiligheid de automobilist moet het weer ontgelden
Jaap Verkeer (6-9-2011 om 21:05)
Dat steeds maar afsluiten van wegen noem ik verkeersfascisme. Het dient geen enkel doel De bestuurders proberen zich bij een kleine groep klagers populair te maken. auto's moeten steeds verder omrijden= slecht voor het milieu, andere wegen worden drukker= nieuwe afsluitingen=men rijdt harder
D.G. (6-9-2011 om 18:44)
Inrij verbod oke, maar waarom tot 18.00 uur. Rij zelf iedere dag deze weg en na 17.00 uur zie je echt geen scholieren meer rijden. Zelf zou ik zeggen sluit de gehele zeedijk af voor het zware vrachtverkeer
Dijkkijker (6-9-2011 om 15:27)
Aan de andere kant ligt een prachtig fietspad laat ze dat gebruiken daar komen helemaal geen auto's over het hele stuk tot aan kapelle. Domme regeling.
Cookie-instellingen beheren