Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde uur bekneld in auto

Toegevoegd: 06-09-2011, 04.19 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De inzittende van een personenauto heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Vlissingen zeker een uur bekneld gezeten.

Bij de hulpdiensten kwam rond 02.55 uur de melding binnen dat op de Bachlaan een personenauto tegen een boom was gereden. De inzittende kon niet op eigen kracht uit de auto komen en zat bekneld. De brandweer rukte vanuit Vlissingen Middelburg met in totaal drie voertuigen uit om de gewonde te bevrijden.


Pas na een uur kon het slachtoffer op een wervelplank uit het voertuig worden gehaald. De gewonde is hierna gestabiliseerd en ongeveer anderhalf uur na de melding per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de automobilist(e) is nog niets bekend. Twee passanten verleenden eerste hulp. Omdat zij nogal zomers gekleed waren, kregen zij een deken tegen de kou.

De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd en is geborgen door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De politie heeft ter plekke geen technisch onderzoek uitgevoerd. Vanwege het ongeluk was de Bachlaan lange tijd volledig afgesloten voor het verkeer. Ook de parallelweg was afgesloten.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stroo (7-9-2011 om 22:09)
Goed gedaan Frank! Prima eerste hulp verleend. Mijn slaapzak aan die kerel gegeven Haha. Wel jammer dat je daarna weer je eigen deken terugkreeg tegen de kou en niet eens een iso dekentje van de ambulance kreeg...
Jeroen (6-9-2011 om 18:59)
Bizar ongeluk, rare plek ook, des al niet te min, sterkte!
Cookie-instellingen beheren