Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Kinderen leren over remweg auto's

Toegevoegd: 06-09-2011, 11.55 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verkeersouder (7-9-2011 om 11:10)
Een mooie actie om kinderen nog bewuster te maken in het verkeer. Tevens een idee wat op onze school ook uitgevoerd kan worden. Bedankt voor het delen van deze actie.
D. (6-9-2011 om 17:58)
Leuk dat kinderen geleerd wordt uit te kijken voor auto´s met een lange remweg, maar het zijn nog steeds de automobilisten die er maling aan hebben. 10 meter achter iemand rijden op de a58 met 130 km/u is heel normaal.
De omgekeerde wereld (6-9-2011 om 14:41)
Zouden ze niet beginnen net de auotobestuurders zoiets te leren ? maar nee, rijscholen zijn geldmachines die alleen maar denken aan geld schrapen, geen enkele rijschool laat zijn leerlingen ooit een noodstop maken. kost teveel banden en remblokken.. kinderlevens zijn blijkbaar gratis.
Cookie-instellingen beheren