Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen auto snel terecht

Toegevoegd: 07-09-2011, 17.26 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een auto die dinsdagmiddag werd gestolen in Terneuzen is diezelfde avond nog teruggevonden in Terneuzen.


De eigenaresse van een grijze Renault Clio zag rond 6.50 uur nog net de achterkant van haar eigen auto de straat uitrijden. De vrouw had even iets afgegeven in de Van der Waalsstraat en stapte een woning uit. Ze hoorde gierende banden en zag nog net haar eigen auto de bocht omrijden.

Omdat de vrouw maar eventjes bij haar auto weg moest, heeft zij de sleutel niet uit het contact gehaald. Op die manier heeft/hebben de dief/dieven kans gezien haar auto weg te nemen. De vrouw deed aangifte bij de politie.

Dezelfde avond nog werd de vrouw gebeld door kennissen die de auto hadden zien staan in de Hondiusstraat. De auto had geen uiterlijke schade, wel waren enkele goederen weg waaronder een handtas. Het voertuig is weer terug bij de eigenaresse.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E. (8-9-2011 om 22:07)
Hoe asociaal kun je zijn? In iemand anders zijn auto stappen, de tas eruit halen en hem ergens anders parkeren.. Hopelijk weet de persoon dat dit niet voor herhaling vatbaar is!
Zeeuwse mevrouw (8-9-2011 om 20:51)
En dat dan om 7 uur smorgens. Moet zeggen als ik nog eens even wat binnen moet halen en mn auto is al gestart dan laat ik mn sleutel er ook wel eens in zitten hoor. Wie verwacht dat in 2 min. Dan moet er iemand toch wel oplopen. Maar dit is wel een leerles voor iedereen denk ik. De postbodes, pakketdienst doen het toch ook? Maar dat kan dan denk ik niet meer tegenwoordig, t wordt wel steeds gekker.
VdVonck (8-9-2011 om 19:58)
Glansrijk genegeerd.. Wat een mooie woorden! Is het misschien bij u opgekomen dat de wet ons nog altijd voorschrijft dat je van andermans spullen moet afblijven! Wat u zegt is, eigen schuld dikke bult! Nee John, met deze instelling bereik je niet veel.
K (8-9-2011 om 15:35)
Sorry hoor maar je sleutel in het contact laten zitten is gewoon dom, kun je net zo goed een bordje met steel mij op het dak plaatsen, dat de politie hier nog werk van maakt snap ik echt niet er zijn wel belangrijkere dingen maar dan zijn ze te druk met het oplossen van dit soort stomiteiten
John (8-9-2011 om 13:44)
Hoe dom kun je zijn? Nooit je sleutel in het contact laten zitten, nooit waardevolle spullen in je auto laten liggen... allebei glansrijk genegeerd... dit zal ze hopelijk niet snel weer doen.
Cookie-instellingen beheren