Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 123 km

Marechaussee zoekt getuigen vernielingen

Toegevoegd: 07-09-2011, 17.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Koninklijke Marechaussee is op zoek naar getuigen van een aantal vernielingen in Middelburg tussen 10 augustus en 13 augustus.


In deze periode werden rondom de cafe’s Mambo’s en Jou & Mij op het Damplein in het centrum van Middelburg onder andere de spiegel van een auto vernield en werd verf tegen een raam van café Jou & Mij gegooid.

Omdat de verdachte mogelijk een (voormalig) militair is, wordt het onderzoek gedaan door de Koninklijke Marechaussee. De recherche van de Brigade Scheldestromen van de Koninklijke Marechaussee is op zoek naar mensen die getuige geweest zijn van de vernielingen of mensen die op andere wijze over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het onderzoek.

Men wordt verzocht contact op te nemen met de afdeling recherche van de Brigade Scheldestromen op telefoonnummer 0164-611400.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@staffie (9-9-2011 om 09:52)
Dat is inderdaad krom, de privacy van een boef is kennelijk belangrijker dan de veiligheid van burgers! Maarr, dit is niet door de kmar of de politie verzonnen, die hebben van zo'n regel alleen maar last...dus help ze zoveel mogelijk bij hun werk, getuigen zijn o zo belangrijk!
Staffie (8-9-2011 om 00:02)
Als mijn auto is vernield en ik zou beelden van de dader op internet plaatsen wordt ik vervolgd voor schending van de privacy van die randdebiel, nu hebben ze niets en vragen ze om info van evt getuigen.hoe krom ??
Cookie-instellingen beheren