Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Acht inbraken Wemeldinge en Yerseke

Toegevoegd: 08-09-2011, 14.53 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Wemeldinge werden vannacht zeven woninginbraken gepleegd. Ook in Yerseke werd een inbraak gepleegd.


De inbraken in Wemeldinge vonden plaats in de Daniëlstraat, Prinses Beatrixweg, Prinses Julianastraat, Wilhelminastraat en de Oosterscheldestraat. De buit bestond onder meer uit geld, pasjes en computerapparatuur.

Bewoners van een woning in de Fregatstraat in Yerseke ontdekten vanmorgen rond 05.00 uur ook dat er was ingebroken. Diverse kamers waren doorzocht maar voor zover bekend zijn er geen spullen weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-9-2011 om 20:09)
Ik hoop nog steeds dat ze bij mijn ook nog komen in s-Heerenhoek dan kan ik ook ff mijn geluk beproeven en de vriezer vullen voor de honden want dat is maar een keer geprobeerd dan voor deze heren of vrouwen dan hoeft erook geld voor worden uitgegeven voor rechtzaken ect
S heerarendskerke (9-9-2011 om 12:15)
In sheerarendskerke is het van de week ook raak geweest met inbraken. ook 5 of 6 huizen waar ingebroken is. je gaat je zelf niet meer veilig voelen in je eigen huis..
Wemeldingenaar (9-9-2011 om 12:10)
Stelletje klote dieven, blijf met je poten van de spullen van een ander. Er moet eens iemand bij die dieven inbreken, dan piepen ze wel anders.
R. Tocht uit de Bevelanden (8-9-2011 om 17:14)
Gaan die koper/metaal roven altijd samen met die complete rooftochten in zeeland, of denk ik dat zomaar ? 8 inbraken, 5 windturbines gestript en gelijk nog maar ff een koelaanhanger uit goes om het allemaal op te laden ? op 1 dag ?! op andere dagen gebeurd er anders niet zoveel..
Liekje (8-9-2011 om 15:23)
Zouden dat diezelfe lui zijn die laatst ook in Kerkwerve zo vaak hadden ingebroken? Als dat zo is,dan kunnen andere kleine dorpjes hun borst ook nog wel nat maken zolang ze nog niet gepakt zijn. Sterkte voor de getroffenen. Ik weet welk vreselijk gevoel het geeft.
Cookie-instellingen beheren