Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verdachte zedenzaak blijft vastzitten

Toegevoegd: 09-09-2011, 21.26 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - De 59-jarige man uit Westkapelle die wordt verdacht van zedendelicten zit langer vast.


Het Openbaar Ministerie (OM) vorderde zijn bewaring bij de rechter-commissaris. De rechtbank Middelburg verlengde zijn voorarrest vandaag met twee weken. Dat heeft het OM bekend gemaakt.

Naar aanleiding van een aangifte en het daarop volgende onderzoek werd de man op 6 september aangehouden door de Zeeuwse politie. Na de aanhouding is de woning van de verdachte doorzocht.

Zie ook:
- Arrestatie na zedendelicten (06-09-2011)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (1-3-2012 om 10:21)
Deze man is geestesziek. En deze man zal niet meer beter worden. Hem uit de maatschappij houden is de beste oplossing. Ook als je ziek bent blijft het strafbaar en dat men geen aangifte doet kan ik gewoon niet begrijpen, ziek of niet!
[email protected] (12-9-2011 om 09:53)
@ Archaois: Die man is ziek, ja. Maar dat betekent niet dat hij z'n gang maar kan blijven gaan! Zo lang al????? Waarom niet meer aangiftes dan? Want dan zou je een verplichte behandeling kunnen eisen. En krijgt hij de hulp die hij nodig heeft.
Archaois (12-9-2011 om 07:30)
Deze man is alom bekend in Westkapelle. Ik ken hem helaas ook. Deze man is pedofiel en komt heel z'n leven lang er niet meer van af. Je kan deze man aan de kant zetten en hem als viezerik beschouwen, maar als je ziek bent kan je er niks aan doen. Deze man heeft 20 jaar geleden ook aan mij gezeten.
Nooit gedacht (10-9-2011 om 12:56)
Wat is dat toch in die viezerikken hun directe samenleving dat ze er zolang ongestraft mee weg komen ? ik vind dat echt geen normaal gezond gedrag meer. ik bedoel, was het in de randstad waar niemand mekaar kent.. maar op dit dorp kent en weet iedereen toch alles zeker ? ongelofelijk ! schande !
Jeroen (10-9-2011 om 11:51)
Zo, weer een viezerik minder op straat!
Cookie-instellingen beheren