Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel overlast door noodweer

Toegevoegd: 10-09-2011, 22.50 uur - Update: 11-09-2011, 12.56 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op veel plaatsen in de provincie is wateroverlast ontstaan als gevolg van hevige regen-, onweers- en hagelbuien.


Een kleine twintig brandweerploegen werden ingezet om de overlast te bestrijden. Met name in Zeeuws-Vlaanderen en op de Bevelanden was het erg druk. In Terneuzen stond een flink aantal straten, woningen en kelders blank. Enkele straten werden volledig afgezet omdat er geen doorgang meer mogelijk was.

Volgens de politie kwamen vanaf 20.40 uur enkele tientallen meldingen binnen. De Veiligheidsregio Zeeland heeft het over 110 adressen waar de brandweer langs moest. Hoe groot de schade precies is, is nog niet duidelijk. Aan het einde van de avond hadden de hulpdiensten de meeste meldingen volledig afgewerkt.

Vanwege het noodweer ontstonden ook problemen op het spoor. Tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yers reden geen treinen als gevolg van een blikseminslag. Er reden bussen tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke.

Meer foto's volgen nog. Heeft u foto's van het noodweer? Klik hier om deze in te sturen!


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Westdorpse (11-9-2011 om 09:03)
Hier meegevallen net 3 mm, veel weerlicht en af en toe een schicht. Vroeg donker en geen schade. Verderop in Sluiskli, Philippine (37mm) en Terneuzen aardig wat schade en vooral veel water. Sommigen gaan dan ook nog eens lekker met de auto rijden, terwijl het water in je huis staat?!?!?
Marja (11-9-2011 om 08:33)
De getroffenen zijn van harte welkom in Limburg, daar was niks aan de hand, op een aardbeving na. Hoe gek kan het lopen met het weer, en...........dit wordt steeds extremer.
Bianca (11-9-2011 om 01:26)
Dan denk ik dat het in Vlissingen is mee gevallen. Ondanks sommige regen-, hagel-, en onweersbuien. Het bleef flitsen dat was echt niet meer normaal. Succes/sterkte voor degene met schade.
Janus (10-9-2011 om 23:25)
Succes met dweilen
Cookie-instellingen beheren