Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Dronken man van dijk door navigatie

Toegevoegd: 11-09-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - Een dronken Belg is zaterdagavond van een dijk gereden nadat hij naar eigen zeggen te goed naar zijn navigatiesysteem had geluisterd.


De 34-jarige man uit de gemeente Rumst reed rond 19.45 uur op de Emmastraat van de weg. Hij vertelde dat zijn navigatiesysteem aangaf dat hij op een t-kruising rechtdoor moest rijden. Dit had hij gedaan en was vervolgens de dijk afgereden.

De man bleek donder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij is meegegaan naar het bureau voor de ademanalyse. Zijn rijbewijs werd ingevorderd omdat hij meer dan vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

De auto werd door een takelbedrijf weer de weg op gesleept. De auto en de Belg zijn naar hun vakantieadres gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (12-9-2011 om 13:33)
Dacht dat zijn GPS de weg beter wist dan hij. En ja als je zoveel alcohol hebt gedronken, dan moet je niets meer geloven wat zo'n persoon zegt. Lekker voor alle kosten laten opdraaien en nog een flinke boete ook. Leuke vakantieganger!!!
Ja-Ja (12-9-2011 om 07:42)
Waarom word bij deze Belg zijn rijbewijs wel terecht ingenomen? Waarom mocht een paar weken geleden een Duitse vrouw met te veel drank op haar rijbewijs behouden, na betaling hoge boete??? Klasse justitie?? Wie legt het me uit?
D. (11-9-2011 om 23:27)
Man te dronken om naar navigatie te luisteren dus.
Cookie-instellingen beheren