Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Brandje kantoor Sas van Gent

Toegevoegd: 12-09-2011, 08.57 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De brandweer is vanochtend ingezet voor een binnenbrand aan de Westkade in Sas van Gent.


De brand woedde in een woning met kantoorruimte. Volgens de politie woedde er een klein brandje bij een boiler. Er was veel rook, maar weinig vuur. De brandweer van Sas van Gent rukte uit met een tankautospuit. Vanuit Terneuzen werd een hoogwerker ingezet.

Bij de brand raakte niemand gewond. De brand heeft roetschade veroorzaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (12-9-2011 om 20:32)
Leandro, Het verhaal hierboven zegt niet dat de boiler de oorzaak is. Als dat wel zo was, mijn excuus voor mijn inschatting. Veel succes bij de afwikkeling van de schade. Roetschade is vaak nog goed te herstellen bij electronica door specialisten, waterschade alleen wat minder. Ik hoop dat er nog veel te redden is! Marina, Over die wasdroger heb je helemaal gelijk! Verstopte pluizenfilter of afvoerslang doet de warmte toe nemen waardoor brand ontstaat voor je het weet. Nummer 1 in de lijst!
Leandro Obrie (12-9-2011 om 20:16)
@frans: de boiler was wel de oorzaak.
Middelburger (12-9-2011 om 20:11)
@Joop: Als Delta zegt dat het niet nodig is, zal het ook wel zo zijn hoor.
Frans (12-9-2011 om 17:09)
Zoop, Ik lees niet dat de boiler de oorzaak is, alleen dat de brand bij de boiler in de buurt was. De huidige boilers behoeven inderdaad weinig onderhoud. Wel er op letten dat je overdruk af en toe drupt, dat is het teken dat ie werkt. Een goed aangesloten boiler is tevens beveiligd door de groepenkast.
Leandro Obrie (12-9-2011 om 14:45)
@Zoop: Ik zou er maar over nadenken want dit was een klein brandje maar veroorzaakte veel roetschade op in mijn kantoor. Ben mijn apparatuur nu dus een tijdje kwijt en waarschijnlijk zullen er een aantal stuk zijn. Niet echt fijn dus!
Marina (12-9-2011 om 13:30)
@zoop, er staat toch niet dat de boiler de schuld was. Wij hebben al jaren een boiler(close-in) en daar is nog nooit een monteur voor geweest of iets mis mee gegaan. Wasdroger is veel onbetrouwbaarber. En als je het niet vertrouwd dan bel je toch eens, kan geen kwaad!
Cookie-instellingen beheren