Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 26 km

Arrestatie na auto inbraak Vlissingen

Toegevoegd: 12-09-2011, 09.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond een man aangehouden in verband met een auto-inbraak in Vlissingen.


Zondagavond rond 19.30 uur meldde een getuige dat er ingebroken werd in een personenauto die geparkeerd stond in de Brouwenaarstraat in Vlissingen. Deze getuige gaf een zeer uitgebreide en duidelijke beschrijving van de verdachte die op hetzelfde moment wegfietste in de richting van de Schuitvaartgracht.

Agenten zijn direct gaan zoeken naar de verdachte. Zij zagen hem fietsen en startten de achtervolging. Op een gegeven moment kwamen zij bij een fietstunneltje. Daar is één van de agenten uitgestapt en heel hard achter de verdachte aangerend.

De ander is omgereden en stond in de Nieuwe Bonedijkestraat te wachten tot hij de verdachte zag aankomen. Dit duurde even en nèt op het moment dat de agent een andere kant op wilde rijden, zag hij hem de hoek om komen. De agent heeft zijn auto dwars op de weg gezet, is uit de auto gekomen en hoefde (bij wijze van spreken) zijn armen maar te spreiden en de verdachte fietste daar regelrecht in.

De man, een 45-jarige Middelburger, is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Bij de man zijn verschillende goederen in beslag genomen. Onder andere een autoradio.

Op het moment dat de verdachte werd aangehouden, kwam er een mevrouw aan het politiebureau om aangifte te doen van de inbraak in haar auto. Uit haar auto was de radio gestolen. Dit bleek de radio te zijn die bij de Middelburger was aangetroffen.

De verdachte zit nog steeds vast en moet nog gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (12-9-2011 om 21:45)
Bij mij hebben ze ook de autoradio eruit gehaald bij de c1000 in Vlissingen, om half vier s'middags. beetje zonde dat je iemands auto gaat slopen voor een autoradio.
Kwijt (12-9-2011 om 21:17)
Hoi, wij zijn een neef uit het oog verloren. Die het verkeerde pad op gaat. Was het een blanke kale man op een rode mountainbike ? Want de politie wil niets zeggen.
Souburger (12-9-2011 om 16:03)
En heeft deze mevrouw de radio meteen terug gekregen? Of moet de dader daar eerst afstand van doen... want zo gaat het vandaag de dag in dit gekke landje.
Anoniem (12-9-2011 om 11:53)
Het was me een achtervolging wel! fijn dat ik de politie kon helpen! dit soort lui komen er TE vaak, TE snel vanaf!.. Had zelf ook boetes kunnen krijgen maar die werden niet geteld:P.. spannende avond!
Hans (12-9-2011 om 10:01)
Kijk, dat is goed werk van de politie, ik lees steeds meer goede berichten over het politiewerk. En de autoradio weer terug, keurig!!.
Zeeuw (12-9-2011 om 09:51)
Mooie actie!!!
Cookie-instellingen beheren