Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

Politie zoekt getuigen van valpartij

Toegevoegd: 13-09-2011, 10.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Op dinsdag 6 september jl. reed 's morgens om 08.00 uur een groepje scholieren over de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke.

Ter hoogte van Ter Lucht kwam er, luid claxonnerend, een scooter aangereden. Deze was al aan het toeteren vanaf het viaduct over het spoor. De bestuurder remde niet af, maar reed vlak langs het groepje fietsende scholieren. Hierbij raakte hij het stuur van één van de fietsers, een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele. Deze kwam hierdoor hard ten val en nam in zijn val ook zijn 'buurman' mee. Door de val liep de 13-jarige een gekneusde knie op.


De scooter betreft een oranjekleurige, beglitterde, Yamaha Aerox. De scooter schijnt vaker te rijden op die plek en schijnt ook vaker agressief rijgedrag te vertonen. De Zeeuwse politie is nu op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over de bestuurder van de scooter (Waar komt de scooter vandaan?), of mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Zeeuwse politie via telefoonnummer 0900-8844 of zich te melden op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wees eens eerlijk (16-9-2011 om 12:56)
Een beetje onzin om gelijk alle jeugd over 1 kam te halen, het grote deel doet gewoon zijn best. maar wees eerlijk, iedereen uit de zak die ooit buiten komt kent die kuddes scholieren die de verkeerssituaties gewoon bewust afdwingen met hun aantallen en gedragingen.
Willem (16-9-2011 om 09:51)
@ Marco: Echt een fantastisch idee ja, al die scooters onder je auto of frontaal op een andere auto omdat je moet uitwijken voor zo'n scooter. Laat maar lekker op het fietspad blijven. En die scholieren moeten niet zo janken, 9 / 10 keer maken ze het er zelf naar. ( ben zelf ook zo geweest )
Ikke (16-9-2011 om 09:32)
Pfff wordt zo moe van dit oeverloos gezwam. Door rijden na een ongeval mag gewoon niet. En is het nou echt zo moeilijk om, wie je ook bent, of wat je ook bestuurd, in het verkeer rekening met elkaar te houden. Kom op mensen
Aggie (16-9-2011 om 08:47)
@zusje Wat heeft geloof te maken met dit?? Beetje jammer dat er altijd mensen zijn zoals jou, die zoals jij ze noemt "godlievende", anders be-(ver)oordelen dan niet "godlievende". Kinderen zijn kinderen, welk geloof dan ook. Dus KAP met deze onzin uitkramen aub.
Henny (16-9-2011 om 00:56)
Die gast met zijn Aerox die 80 loopt, gaat natuurlijk niet op de politie wachten. Die vervelende schoolgasten rijden TEGENWOORDIG altijd in de weg. WIJ reden vroeger niet met zijn 3en naast elkaar. De politie kan een beetje vaker langs rijden. En misschien kunnen we allemaal wat verdraagzamer zijn.
John (15-9-2011 om 23:33)
Nee @ Jc . Dat ze met z;n 3en naast elkaar reden staat er niet bij. Daar het fietspad daar te smal is , het is maar een stelling ! Zie ze regelmatig op een paralel weg met z;n 6en naast elkaar fietsen ! En nemen de hele weg in beslag , terwijl er ook nog wel eens tegemoet komend verkeer kan komen , bijvoorbeeld een volgeladen trekker , dan is er geen remmen meer aan ! het ligt er gewoon maar aan hoe breed het fietspad is . En zeg ook niet dat alle kinderen op de fiets aso zijn .
Cookie-instellingen beheren