Weerbericht:
Opklaringen, nevelig en lokaal mist. Overdag bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in schuur Poortvliet

Toegevoegd: 14-09-2011, 05.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - Een felle brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een schuur in Poortvliet volledig in de as gelegd.

Het vuur werd rond 02.15 uur ontdekt toen er vlammen uit de schuur aan de Groenewegeweg kwamen. De brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand in verband met de waterwinning en de mogelijke overslag van de brand naar het woonhuis.


Vanwege de moeilijke waterwinning en de omvang van de brand moest de schuur al snel als verloren worden beschouwd. De brandweer heeft met het beschikbare bluswater weten te voorkomen dat het naastgelegen woonhuis ook door de brand verloren zou gaan. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750